Manager

Kuhar iz Kočevja, ki je Istri razkril čare mesa

Težko je verjeti, da je vodja gostilne Torkla in njene kuhinje, ki se je v zadnjih letih uveljavila kot eno najboljših primorskih, morda pa celo slovenskih gurmanskih zatočišč, popoln samouk. Sebastijan Kovačič, ki se je z ženo Andrejo po tako rekoč preživetvenem boju v Bovcu pred štirimi leti lotil novega izziva v Kortah v slovenski Istri, je prav to.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo
Manager
TOP 101
ManagerJure Ugovšek Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo 1

Predstavljamo celosten pregled največjih slovenskih skupin in družb ter najboljših med njimi.

FINANCE
Manager
To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij
Manager
MANAGER: TOP 101
ManagerJure Ugovšek To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij 5

Sestavili smo lestvici največjih slovenskih podjetij in najboljših med njimi.

Avtor
25.08.2016 22:30
Čas branja: 5 min
Kuhar iz Kočevja, ki je Istri razkril čare mesa
Nove jedi Sebastijana Kovačiča vedno prva oceni žena Andreja.

V nadaljevanju:

Sebastijan Kovačič ni hodil na gostinsko šolo in se ni izobraževal na tečajih ali v tujini, ampak se je učil kuhati sam, iz knjig, revij, od prijateljev in znancev. In je šlo. »Že prej sem...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

AGROBIZ
Novice
Tudi s spletno prodajo mesa do prvega milijona evrov
Agrobiznis
NovicePetra Šubic Tudi s spletno prodajo mesa do prvega milijona evrov

Pod blagovno znamko Ekodar ga poleg trgovin že pet let po spletu prodaja Kmetijska zadruga Šaleška dolina, dostava je brezplačna.

FINANCE
Gault & Millau bo prinesel tisto, kar si Slovenija tudi zasluži
Finance
Vanja Alič Gault & Millau bo prinesel tisto, kar si Slovenija tudi zasluži

Eden izmed treh najvplivnejših mednarodnih vodnikov v svetu gastronomije, poznan po kuharskih kapah, ki jih podeljuje gostilnam, bo v tiskani obliki in na spletu izšel oktobra

AGROBIZ
Novice
(video, foto) Gostilna, ki pospešuje podkumsko ekonomijo
Agrobiznis
NoviceBorut Hočevar (video, foto) Gostilna, ki pospešuje podkumsko ekonomijo

Iz domačije in poznejše gostilne v Podkumu nad Zagorjem so Čopovi naredili poslovno središče vasi.

FINANCE
Nova revija Finance: panoge prihodnosti
PRO
Finance
NOVA REVIJA FINANCE
Finance PRO Nova revija Finance: panoge prihodnosti (PRO)

Vabljeni v zakulisje šestih prepletenih panog prihodnosti

FINANCE
Trendi
Italijanski šef v benediktinskem dvorcu
Trendi
TrendiKaja Cencelj Komar Italijanski šef v benediktinskem dvorcu

O sodobnih izzivih kulinarike smo se pogovarjali z mladim italijanskim chefom Luigijem Petrello, glavnim kuharjem v starem jareninskem dvoru.

FINANCE
Subvencije
To je nova turistična ponudba, ki bo nastala s subvencijami
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin To je nova turistična ponudba, ki bo nastala s subvencijami

Gospodarsko ministrstvo je potrdilo 30 projektov razvoja turistične ponudbe, za katere je namenilo 4,6 milijona evrov

FINANCE
Manager
Gostilna, v kateri je rad jedel Janez Drnovšek
Manager
ManagerGostilna, v kateri je rad jedel Janez Drnovšek 2

Dvesto let stara gostilna Pr Bizjak se z vsako generacijo prilagaja času – zdaj so gostilni dodali še glamping.