TOP gradbena podjetja: Gradbinci s skokom prihodkov, dobiček pa je »zabetoniran« TOP gradbena podjetja: Gradbinci s skokom prihodkov, dobiček pa je »zabetoniran« Sestavili smo lestvici največjih in najuspešnejših gradbenih podjetij v letu 2018. Največji opazno povečujejo prihodke, a je dobiček bolj klavrn. Sodeč po prvem četrtletju, bi letos lahko bil boljši, vseeno pa optimizem v panogi pojenja.
TOP gradbena podjetja: Kdo je zlato jamo našel v Belgiji TOP gradbena podjetja: Kdo je zlato jamo našel v Belgiji Velenjsko družinsko podjetje Bapa, ki daje delo 300 ljudem, je lani ustvarilo 11,5 milijona evrov prihodkov, večinoma v Belgiji. Tam cenijo podizvajalce in spoštujejo plačilno disciplino, pravi direktor Admir Hodžić.
TOP gradbena podjetja: Spoznajte gradbince iz Rogaške, ki pobirajo projekte od Kopra do Hrvaške TOP gradbena podjetja: Spoznajte gradbince iz Rogaške, ki pobirajo projekte od Kopra do Hrvaške Ivan in Rok Cajzek, GIC Gradnje: Zanima nas le gradbeništvo in z njim tesno povezane dejavnosti
TOP gradbena podjetja: Kako je ptujski gradbinec postal še enkrat večji TOP gradbena podjetja: Kako je ptujski gradbinec postal še enkrat večji V sedem let starem Gradbenem podjetju Drava so prva leta predvsem gradili za znanega kupca. Ko so se pred dvema letoma lotili tudi lastnih projektov, pa so njihovi prihodki eksplodirali.
Do konca leta desetina več zaposlenih v gradbeništvu Do konca leta desetina več zaposlenih v gradbeništvu Največjo rast števila zaposlenih do konca leta napovedujejo prav delodajalci iz gradbeništva – kar 9,3-odstotno. V podjetjih se bojijo predvsem pomanjkanja inženirjev, saj se za študij gradbeništva odloča vse manj mladih.

Start-upi, ki so najbolj ogreli vlagatelje

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
kripto   dodaj
Boštjan Špetič dodaj
Celtra dodaj
Tomaž Štolfa dodaj
Ron Palmeri dodaj
 
Čas branja: 11 min
02.04.2015  22:00
Minulo leto je bilo za start-upe, ki so jih ustanovili ali vsaj soustanovili Slovenci, najuspešnejše do zdaj. Pridobili so toliko investicij kot preteklih osem let skupaj. A medtem ko prvih deset tisoč evrov še zberejo v Sloveniji, morajo po milijone v tujino.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Članki
Članki Kdo je zajahal evrovizijski val

Dunaj kot mesto je v projekt Eurosong vložilo več kot 11 milijonov, prihodki so ocenjeni na 38 milijonov evrov. Promocijska vrednost...

FINANCE
Članki
Članki Drobljenja občin je bilo preveč, čas je za povezovanje!

Zgodbe o uspehu iz Dolenjske: od oblazinjenega pohištva, elektronske opreme do inovativnih ptičjih hišic.

TOP JOB
Delavci
Delavci Outfit7 s poletno delavnico išče nove talente

Na Summer Camp se lahko prijavite se do 25. maja, izbrali bodo 14 najboljših kandidatov

FINANCE
Članki
Članki Milijarde v digitalne pripomočke. Kdo bo prepričal zdravnike?

Uporabnikov zdravstvenih aplikacij in napravic bo kmalu skoraj dve milijardi, v zdravstvene sisteme pa se težko prebijajo tudi zaradi...

MANAGER
Manager
Manager Podjetniki, ki vlagajo v podjetnike

Mlada podjetja za zdaj pri nas podpirajo predvsem manjši podjetniki in posamezniki.

FINANCE
Članki
Članki Nikoli ne boste zaslužili toliko kot ta konj

Šele po umiku iz športa je začel služiti resen denar

FINANCE
Članki
Članki Stečajnik Ganamma zagrizel v gordijski vozel poroštev, ki segajo do davčnih oaz

Kaj razkriva redno poročilo stečajnega upravitelja družbe Ganamm in ali je v njem podlaga za kazenske ovadbe?

FINANCE
Članki
Članki Kako naj ustavim očeta, ki mi krade iz podjetja? 4

»Kaj naj naredim?« me je spraševal Janez. »V bistvu krade! Naj ga prijavim policiji? Lastnega očeta?«