(intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? (intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? V zadnjem letu je na zahodnem Balkanu znova bolj nemirno – demonstracije v Srbiji, protesti v BiH, kosovsko zvišanje carin … Kaj se dogaja, pojasnjuje Rok Zupančič s FDV, ki se zadnjih deset let intenzivno ukvarja s tem nemirnim območjem.
Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Sandor Csanyi, prijatelj Viktorja Orbana, že 27 let vodi banko OTP, ki je postala največja finančna ustanova v regiji. Prek podjetja Granit Polus je vstopil v projekt Emonika, OTP pa bi kupila Abanko.
Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Na borzi bi bilo letos lahko zbranega rekordno svežega kapitala, menijo analitiki. Med najverjetnejšimi IPO se omenjajo tehnološka podjetja Palantir, Slack in Pinterest ter tekmeca Uber in Lyft, ki sta že začela dirko, kdo bo prvi.
(intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel (intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel Dejan Turk vodi dva telekomunikacijska operaterja, slovenski A1 in srbski Vip mobile, in to tako, kot pravi, da zaposlenim ne ukazuje od zadaj, ampak z njimi juriša v prvih vrstah. Slovenski menedžer leta je zdaj še srbski.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.

Medijski vladarji mobilnega sveta: ponudniki zbirnih vsebin

Čas branja: 5 min
18.02.2016  22:30
Pred kratkim je ameriško start-up podjetje Quartz predstavilo mobilno aplikacijo za uporabnike Applovih naprav. Njena posebnost je, da novic ne posreduje v obliki klasičnih člankov, temveč v slogu kratkih sporočil. Od vas je odvisno, kako »globoko« se želite spustiti v neko zgodbo.
Medijski vladarji mobilnega sveta: ponudniki zbirnih vsebin
15 milijonov različnih uporabnikov na mesec uporabi aplikacijo Quartz, čeprav je na voljo samo uporabnikom Applovih naprav.
Ob uporabi aplikacije se ustvari vtis, kot da se pogovarjate z osebo, ki vam sporoča, kaj se najnovejšega dogaja po svetu. Nekomu bo samo omemba znanstvenega odkritja gravitacijskih valov povsem...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

MANAGER
Manager
Manager S pametnim telefonom po vrtnih gredicah

Tako kot druga področja, tudi vrtnarjenje, ne boste verjeli, spreminja tehnološka revolucija. Predstavljamo nekaj aplikacij, ki vam lahko...

MANAGER
Manager
Manager Apple presenetil z rešitvami za medicino

Medtem ko novi iphone SE in ipad pro poznavalce puščata precej hladne, je na tokratni predstavitvi svojih novosti Apple presenetil s...

MANAGER
Manager
Manager Na kolesu niste več nujno sami

Vsako pomlad ceste in steze začnejo polniti kolesarji. In vsako leto se na trgu pojavijo novi tehnološki pripomočki, ki kolesarjem...

MANAGER
Manager
Manager Kako bodo telekomi največ zaslužili

Telekomi bodo največ zaslužili samo tako, da nam bodo zagotovili še hitrejši dostop do spleta. Najboljši to že delajo.

MANAGER
Manager
Manager Prihajajo boti - nova tehnološka mrzlica

Kaj so boti, za kaj bi jih lahko uporabljala podjetja in kaj je v ozadju njihovega nastanka.

MANAGER
Manager
Manager Da vam spletni nakupi ne zagrenijo praznikov

Decembra niso oblegani le trgovski centri, temveč tudi različne spletne strani. Na kaj je treba paziti, da se ne opečete?