Nevarna politična trenja po svetu – in katera bi nas morala najbolj skrbeti Nevarna politična trenja po svetu – in katera bi nas morala najbolj skrbeti Zahodni Balkan, vzpon skrajnih gibanj v Evropi, Ukrajina, trgovinska vojna med ZDA in Kitajsko, Sirija, Iran, Severna Koreja … Pogledali smo nekatera največja politična trenja po svetu, ki se še intenzivirajo, s strokovnjakom za varnostna vprašanja Iztokom Prezljem pa poskušali oceniti njihov razvoj in katera nas najbolj ogrožajo.
Kako je Nike z oglasom sprovociral Trumpa in povečal vrednost podjetja Kako je Nike z oglasom sprovociral Trumpa in povečal vrednost podjetja Kampanja ameriške korporacije za športno obutev Nike ob 30-letnici slogana »Just do it« z uporniškim zvezdnikom ameriškega nogometa Colinom Kaepernickom v glavni vlogi v zadnjih tednih dviguje vse več prahu, pa tudi prodajo in vrednost delnice.
Start-up, ki naj bi postal kitajski Tesla, ali zakaj letijo milijarde na kitajski trg električnih avtov Start-up, ki naj bi postal kitajski Tesla, ali zakaj letijo milijarde na kitajski trg električnih avtov Nio je eden od številnih kitajskih start-upov, ki se spuščajo na rastoči trg električnih avtomobilov in dobivajo vlagateljske milijarde. Prejšnji teden je v New Yorku izpeljal prvo javno ponudbo delnic, analitiki pa opozarjajo, da so njegovi proizvodni cilji morda preveč ambiciozni.

Najbogatejši Kitajec in njegovih pet pravil za uspeh

Čas branja: 7 min
10.03.2016  22:30
Vang Džjanlin je prvi Kitajec, ki se je prebil med 20 najbogatejših zemljanov na Forbesovi lestvici: z 28,7 milijarde dolarjev (26,1 milijarde evrov) vrednim premoženjem je zasedel 18. mesto. Kaj počne?
Najbogatejši  Kitajec in  njegovih  pet pravil  za uspeh
Vang Džjanlin je ustanovitelj konglomerata Wanda Group, ki se ukvarja z nepremičninsko dejavnostjo ter upravlja kinematografe, nakupovalna središča, hotele in tematske parke. Prihodki skupine...

Prebrali ste 3% članka.

BERITE NAPREJ...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

TRANS-LOG
Infrastruktura
Infrastruktura Kitajske milijarde v evropskih infrastrukturnih projektih

Kitajci kupujejo večinski delež v pirejskem pristanišču in si utrjujejo položaj na vratih Evrope; del nove svilne ceste od Kitajske...

FINANCE
Članki
Članki Veliki zid kitajskega gospodarstva

Kitajska pri uresničevanju svojih notranjih ciljev nehote tvega poglabljanje svetovne finančne nestabilnosti.

IZVOZNIKI
Novice
Novice Hao Danny Wu: Za začetek bomo prodali več kot sto Pipistrelovih letal na Kitajsko 25

Hao Danny Wu, direktor podjetja Flying Tigers, Pipistrelov kitajski zastopnik

FINANCE
Članki
Članki Koliko in kje zapravljajo Kitajci za novo leto

Čedalje več Kitajcev se za novo leto odpravi na potovanje

FINANCE
Članki
Članki Nas bo zaradi Kitajske letos vse bolela glava? 1

Ustavitev trgovanja z delnicami na Kitajskem borze obarvala v rdeče