(intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? (intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? V zadnjem letu je na zahodnem Balkanu znova bolj nemirno – demonstracije v Srbiji, protesti v BiH, kosovsko zvišanje carin … Kaj se dogaja, pojasnjuje Rok Zupančič s FDV, ki se zadnjih deset let intenzivno ukvarja s tem nemirnim območjem.
Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Sandor Csanyi, prijatelj Viktorja Orbana, že 27 let vodi banko OTP, ki je postala največja finančna ustanova v regiji. Prek podjetja Granit Polus je vstopil v projekt Emonika, OTP pa bi kupila Abanko.
Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Na borzi bi bilo letos lahko zbranega rekordno svežega kapitala, menijo analitiki. Med najverjetnejšimi IPO se omenjajo tehnološka podjetja Palantir, Slack in Pinterest ter tekmeca Uber in Lyft, ki sta že začela dirko, kdo bo prvi.
(intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel (intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel Dejan Turk vodi dva telekomunikacijska operaterja, slovenski A1 in srbski Vip mobile, in to tako, kot pravi, da zaposlenim ne ukazuje od zadaj, ampak z njimi juriša v prvih vrstah. Slovenski menedžer leta je zdaj še srbski.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.

Najbogatejši Kitajec in njegovih pet pravil za uspeh

Čas branja: 7 min
10.03.2016  22:30
Vang Džjanlin je prvi Kitajec, ki se je prebil med 20 najbogatejših zemljanov na Forbesovi lestvici: z 28,7 milijarde dolarjev (26,1 milijarde evrov) vrednim premoženjem je zasedel 18. mesto. Kaj počne?
Najbogatejši  Kitajec in  njegovih  pet pravil  za uspeh
Vang Džjanlin je ustanovitelj konglomerata Wanda Group, ki se ukvarja z nepremičninsko dejavnostjo ter upravlja kinematografe, nakupovalna središča, hotele in tematske parke. Prihodki skupine...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

MANAGER
Manager
Manager Tematski parki: Kitajci bodo v Parizu tekmovali z Disneyjem

Kitajski milijarder Vang Džjanlin bo investiral tri milijarde evrov v tematski park EuropaCity v Parizu, ki bo konkurenca Disneylandu.

TRANS-LOG
Infrastruktura
Infrastruktura Kitajske milijarde v evropskih infrastrukturnih projektih

Kitajci kupujejo večinski delež v pirejskem pristanišču in si utrjujejo položaj na vratih Evrope; del nove svilne ceste od Kitajske...

IZVOZNIKI
Novice
Novice Hao Danny Wu: Za začetek bomo prodali več kot sto Pipistrelovih letal na Kitajsko 25

Hao Danny Wu, direktor podjetja Flying Tigers, Pipistrelov kitajski zastopnik

FINANCE
Članki
Članki Veliki zid kitajskega gospodarstva

Kitajska pri uresničevanju svojih notranjih ciljev nehote tvega poglabljanje svetovne finančne nestabilnosti.

FINANCE
Članki
Članki Nas bo zaradi Kitajske letos vse bolela glava? 1

Ustavitev trgovanja z delnicami na Kitajskem borze obarvala v rdeče

IZVOZNIKI
Novice
Novice /GOSTUJOČI KOMENTAR/ Kitajsko gospodarstvo se razvija naprej

Kitajska bo vsekakor obdržala trajnostno gospodarsko rast.