Manager

S Pekovimi delavci bi zasnovala kar delniško družbo

Oblikovalka Alja Viryent Novak, ki je imela že skoraj v žepu najemno pogodbo za delček Pekovih prostorov, si je zamislila proizvodnjo čevljev za neveste, elegantnih ortopedskih čevljev in čevljev po naročilu.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
Manager
ManagerRedakcija Finance Managerja Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
FINANCE
Manager
TOP 101 na enem mestu
Manager
ManagerBojana Humar TOP 101 na enem mestu

Kdo je prvi med največjimi in najboljšimi, kdo je presenečenje med novinci, kdo je z devetimi zaposlenimi ustvaril 80 milijonov dobička, kdo bo letos vlagal in zaposloval, kdo je skopal največjo luknjo …

05.05.2016 22:30
Čas branja: 5 min
S Pekovimi delavci bi zasnovala kar delniško družbo
Alja Viryent Novak je bila samostojna čevljarka, pred leti je delala z Alpino, zdaj bi rada z desetimi ljudmi delala v Pekovih prostorih. Njena zamisel so nišni izdelki višjega cenovnega razreda.

V nadaljevanju:

Oblikovalka čevljev Alja Viryent Novak namerava z deseterico nekdanjih zaposlenih v Peku izdelovati čevlje v sto kvadratnih metrov velikem prostoru, ki ji je ga je stečajna upraviteljica...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Manager
(intervju) Otroci v neustreznih čevljih bi morali biti nekaj tako šokantnega kot otroci, ki kadijo
Manager
ManagerGorazd Suhadolnik (intervju) Otroci v neustreznih čevljih bi morali biti nekaj tako šokantnega kot otroci, ki kadijo

Galahad Clark iz sedme generacije angleške čevljarske dinastije Clarks in ustanovitelj več inovativnih podjetij je nenavaden igralec v globalni čevljarski industriji. Znanje starih ljudstev o obutvi in njeni povezavi z zdravjem poskuša nadgraditi z najsodobnejšo tehnologijo, obenem pa čevljarstvo izviti iz krempljev okoljsko uničevalske industrije.

FINANCE
Manager
(intervju) Bojan Gantar, Alpina: Ši je rekel, da mora 300 milijonov Kitajcev smučati. To bomo poskušali izkoristiti.
Manager
ManagerLojze Javornik (intervju) Bojan Gantar, Alpina: Ši je rekel, da mora 300 milijonov Kitajcev smučati. To bomo poskušali izkoristiti.

V žirovski tovarni obutve imajo več kot 35 razvojnih projektov. Njen direktor Bojan Gantar, ki Alpino vodi dve leti, pojasnjuje, kako podjetje pelje iz izgub in kako nameravajo rasti. Pri tem jim gredo na roko letošnja dolga zima in prihodnje olimpijske igre na Kitajskem.

FINANCE
Manager
Blagovna znamka Peko pristala v rokah Alpine
FINANCE
Nova revija Finance: panoge prihodnosti
PRO
Finance
NOVA REVIJA FINANCE
Finance PRO Nova revija Finance: panoge prihodnosti (PRO)

Vabljeni v zakulisje šestih prepletenih panog prihodnosti

FINANCE
Dražbe
To je hiša v Piranu, za katero se je steplo 26 dražiteljev in ceno poslalo v nebo
Dražbe
DražbeAleš Perčič To je hiša v Piranu, za katero se je steplo 26 dražiteljev in ceno poslalo v nebo 2

Za nakup apartmajske stavbe s tremi apartmaji in dvema sobama se je potegoval tudi nepremičninar Gašpar Gašpar Mišič, vendar mu nakup ni uspel. Cena na dražbi je sicer skočila z začetnih 187 tisoč evrov na 370 tisoč evrov.

Zgodbe
6 obetavnih mladih podjetij za 2018
ZgodbeBlažej Kupec 6 obetavnih mladih podjetij za 2018

S pomočjo Iniciative Start:up Slovenija, Poslovnih angelov Slovenije, ABC pospeševalnika in Zavoda mladi podjetnik smo izbrali šest ekip, ki imajo po našem mnenju rešitev, zanimivo za globalne trge, in možnost za hitro rast.

FINANCE
Tako se dela posel v kmetijstvu
PRO
Finance
Podjetno kmetijstvo 2024
Uredništvo Agrobiznisa Tako se dela posel v kmetijstvu (PRO)

V posebni reviji (Podjetno kmetijstvo) predstavljamo uspešne zgodbe s podeželja. Učijo nas, da je možno tudi v zahtevnih časih ustvarjati dodano vrednost. Brezplačno si jo lahko prenesete prek obrazca spodaj.