Novi načrt proti davčnim zvijačam: minimalni svetovni davek na dobiček Novi načrt proti davčnim zvijačam: minimalni svetovni davek na dobiček OECD snuje nove ukrepe proti izogibanju davkom s fiktivnim prikazovanjem dobičkov v davčno ugodnejših državah. Ideja o uvedbi minimalne svetovne stopnje davka na dobiček je zrasla na nemškem in francoskem zelniku, podpirajo pa jo tudi Američani.
Boeing na ražnju: kdo bo kupil letala, ki lahko strmoglavijo? Boeing na ražnju: kdo bo kupil letala, ki lahko strmoglavijo? Tako obsežne prepovedi letenja, kot se je prejšnji teden zgodila enemu izmed dveh največjih proizvajalcev letal na svetu, v zgodovini še ni bilo. Ogrožena so več kot 560 milijard evrov vredna naročila Boeingovih novih letal. Se je vodstvo Boeinga preveč ukvarjalo z lobiranjem in premalo z razvojem?
(intervju) Iz oči v oči z judovsko advokatko, ki brani Palestince v Izraelu (intervju) Iz oči v oči z judovsko advokatko, ki brani Palestince v Izraelu Grki so na festivalu v Solunu na evropski premieri zmagovalnega dokumentarnega filma Advocate s stoječimi ovacijami, toplimi besedami in stiski rok sprejeli njegovo glavno junaki­njo, izraelsko odvetnico Leah Tsemel, ki že 50 let brani pravice Palestincev in judovskih aktivistov na izraelskih sodiščih.
(intervju) Avtonomni robot bo imel tudi svoj bančni račun (intervju) Avtonomni robot bo imel tudi svoj bančni račun Kdo bo odgovarjal za nesrečo pametnega avtomobila? Bo robot lahko opravljal politično funkcijo? Kdo bo lastnik robotovega izuma – človek ali robot sam? Pametni avtonomni robot bo elektronska oseba s svojimi pravicami in obveznostmi, napoveduje Raphaël Rault, francoski odvetnik in strokovnjak za računalniško komunikacijsko pravo.
Ženske, moški in preostali spoli. Švicarji izganjajo gospe in gospode. Ženske, moški in preostali spoli. Švicarji izganjajo gospe in gospode.  V Swiss Re, če vas povabijo na večerjo, boste dobrodošli, če pridete s »tisto partner«.

Poslovne medije kupila nemška agencija C3

Čas branja: 1 min
30.06.2016  22:30
Poslovne medije kupila nemška agencija C3
Vsebinski marketing se splača bolj kot novinarstvo v komercialnih medijih, je dokazal Igor Savič (na sliki), skupaj s Primožem Inkretom soustanovitelj podjetja Poslovni mediji.

Obveščaj me o novih člankih:  
Igor Savič dodaj
Primož Inkret dodaj
Burda dodaj
Creative dodaj
Poslovni mediji dodaj

Agencija za vsebinski marketing PM, poslovni mediji Igorja Saviča in Primoža Inkreta je postala del mreže C3, nemške agencije za vsebinski marketing v Evropi. C3 je nastal pred dobrim letom z združitvijo dveh velikih nemških agencij za vsebinski marketing, KircherBurkhardt in Burda Creative. Lani so v mrežo dodali britansko agencijo Seven.

Koliko so Nemci plačali za podjetje, Savič in Inkret ne razkrivata. »Svojim naročnikom bomo še laže zagotavljali najučinkovitejše komunikacijske rešitve, ki temeljijo na kreativnih in preizkušenih načelih in orodjih digitalnega in vsebinskega marketinga, pa tudi dostop do svetovnih trgov,« povezavo komentira Igor Savič, lastnik PM.

Igor Savič in Primož Inkret sta podjetje Poslovni mediji, ki med drugim izdaja več revij za podjetja, ustanovila pred dobrimi desetimi leti; Igor Savič je bil pred tem vodja kabineta predsednika GZS (nekaj časa je urejal tudi glasilo GZS Glas gospodarstva), še prej pa urednik revije Stop, Primož Inkret pa izvršni urednik zdaj že ugasle revije Kapital. S Poslovnimi mediji sta pokazala, da so »marketinški mediji«, v nasprotju s komercialnimi, ki se že vrsto let bojujejo s težavami zaradi sprememb, ki jih je prinesla digitalizacija, dober posel. Lani je podjetje, ki ima po uradnih podatkih deset zaposlenih, prvič preseglo dva milijona evrov prihodkov in imelo dobrih 300 tisoč evrov dobička.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
IZVOZNIKI
Novice
Novice Tu bodo priložnosti za navezovanje stikov in utrjevanje vezi z nemškimi partnerji

Slovenska in nemška podjetja so lani ustvarila za blizu deset milijard evrov poslov; po priložnosti za nove na dogodke v Nemčiji in...

FINANCE
Članki
Članki Je Snapchat povozila konkurenca, ker mu je v zelje skočil Instagram?

So delnice Snapa dober mesec dni po začetku borzne kotacije privlačna naložba ali pač ne? Vprašali smo analitike

IZVOZNIKI
Novice
Novice V nemški izdaji revije Slovenija vas vabi! tokrat o naši avtoindustriji

Konec februarja bo v Nemčiji kot priloga vodilnega poslovnega dnevnika p(Handelsblatt#Handelsblatt) vnovič izšla revija Slovenija vas...

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

TOP JOB
Delavci
Delavci Top službe v marketingu

Pregledali smo ponudbo služb v marketingu in prodaji ter izbrali najboljše

FINANCE
Prodajajte izkušnjo, ne le izdelka 2

V Portorožu poteka 22. Slovenska marketinška konferenca