Kakšna bo v letu 2019 rast v Sloveniji Kakšna bo v letu 2019 rast v Sloveniji Vsi napovedovalci se strinjajo, da bo prihodnje leto doma in na tujem zahtevnejše kot letošnje.
2019: Kaj se napoveduje v najpomembnejših panogah 2019: Kaj se napoveduje v najpomembnejših panogah Prognoze rasti in razvojnih trendov v gradbeništvu, transportu in logistiki, avtomobilizmu, trgovini na drobno, elektroindustriji, kovinski industriji, IKT, farmaciji, turizmu ter okolju in energetiki.
Komu se v letu 2019 ni treba bati za službo Komu se v letu 2019 ni treba bati za službo Vozniki, proizvodni in gradbeni delavci bodo v prihodnjem letu najbolj zaželeni.
7 tehnologij, ki bodo zaznamovale leto 2019 7 tehnologij, ki bodo zaznamovale leto 2019 O tem, kako nam bodo tehnološki trendi narekovali delo in življenje, vplivali na delovna mesta in kateri specialisti bodo najbolj iskani.
Komentar

Tehnologija drvi, kje bomo prvi mi?

Čas branja: 3 min
18.08.2016  22:30
Podjetja in države, ki ne bodo vlagali v nove stvari, bodo pogoreli na celi črti. Pri tem ne mislim le nekaj sprememb. Celo država, kot je Slovenija, jih bo potrebovala na tisoče.
Hiter razvoj informacijskih tehnologij in telekomunikacij v zadnjih 30 letih je bil pravzaprav svojevrstna potuha. S čimerkoli si se ukvarjal, pa naj je bilo to v javnem ali zasebnem sektorju, si z...

Več iz teme:  

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Uberizacija: Vlada je pokazala dobro voljo. Kaj pa akcija? 15

Pismo o nameri je naš minister podpisal z Uberjevo šefinjo za komunikacije; začenja se birokratsko - davčna kalvarija

FINANCE
Članki
Članki Kdo bo dobil službo v slovenskem Uberju? 27

Pet vprašanj za Davorja Tremca, direktorja Uberja za jugovzhodno Evropo

MANAGER
Manager
Manager Intervju: Vas zanima, zakaj ima direktor Uberja še vedno svoj avto? 2

Aplikacija 60-milijardnega start-upa naglo zmanjšuje potrebo ljudi po lastništvu avtomobilov, ugotavlja direktor Uberja za Balkan....

FINANCE
Članki
Članki Zakaj je dobro, da dobimo Uber 1

Prihod Uberja je priložnost za pogovor o slovenski hiper-regulaciji.

FINANCE
Uber bo hrvaške volivce brezplačno prevažal na volišča

Jutri 11. septembra, ko bodo na Hrvaškem predčasne parlamentarne volitve, bo p(Uber#Uber) v okviru kampanje #dajemsvojglas hrvaške...