Zakaj se države vse bolj navdušujejo nad spletnim izolacionizmom Zakaj se države vse bolj navdušujejo nad spletnim izolacionizmom Zaradi populizma, trgovinskega protekcionizma in skrbi za nacionalno varnost nekatere države ustvarjajo svoje intranete, ločene z nacionalnimi mejami. Kakšne so lahko posledice?
(intervju: Črt Poglajen, Inštitut za študije prekariata) Podjetja, ki ne plačujejo delavcev, naj kar crknejo (intervju: Črt Poglajen, Inštitut za študije prekariata) Podjetja, ki ne plačujejo delavcev, naj kar crknejo Vlada naj nemudoma začne uresničevati obljubo, da bo izkoreninila prekarnost, poziva Črt Poglajen s skupino akademikov in predstavnikov družbenih gibanj, zbranih v Inštitutu za študije prekariata.
6 vprašanj in odgovorov o litijevi mrzlici 6 vprašanj in odgovorov o litijevi mrzlici Litija, glavne sestavine litij-ionskih baterij, potrebujemo vse več. Zakaj mu torej cena upada?
Finančnik, ki je iz traktorja naredil boeing, ali kdo je novi šef Alibabe Finančnik, ki je iz traktorja naredil boeing, ali kdo je novi šef Alibabe Jack Ma, soustanovitelj in predsednik upravnega odbora Alibabe, je za svojega naslednika izbral Daniela Zhanga, ki je v podjetje prišel pred 11 leti. Kdo je in kaj ga čaka na vrhu enega največjih tehnoloških podjetij na svetu?
Komentar

Tehnologija drvi, kje bomo prvi mi?

Čas branja: 3 min
18.08.2016  22:30
Podjetja in države, ki ne bodo vlagali v nove stvari, bodo pogoreli na celi črti. Pri tem ne mislim le nekaj sprememb. Celo država, kot je Slovenija, jih bo potrebovala na tisoče.
Hiter razvoj informacijskih tehnologij in telekomunikacij v zadnjih 30 letih je bil pravzaprav svojevrstna potuha. S čimerkoli si se ukvarjal, pa naj je bilo to v javnem ali zasebnem sektorju, si z...
Več iz teme:  

Prebrali ste 8% članka.

BERITE NAPREJ...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Uberizacija: Vlada je pokazala dobro voljo. Kaj pa akcija? 15

Pismo o nameri je naš minister podpisal z Uberjevo šefinjo za komunikacije; začenja se birokratsko - davčna kalvarija

FINANCE
Članki
Članki Kdo bo dobil službo v slovenskem Uberju? 27

Pet vprašanj za Davorja Tremca, direktorja Uberja za jugovzhodno Evropo

MANAGER
Manager
Manager Intervju: Vas zanima, zakaj ima direktor Uberja še vedno svoj avto? 2

Aplikacija 60-milijardnega start-upa naglo zmanjšuje potrebo ljudi po lastništvu avtomobilov, ugotavlja direktor Uberja za Balkan....

FINANCE
Članki
Članki Zakaj je dobro, da dobimo Uber 1

Prihod Uberja je priložnost za pogovor o slovenski hiper-regulaciji.

FINANCE
Uber bo hrvaške volivce brezplačno prevažal na volišča

Jutri 11. septembra, ko bodo na Hrvaškem predčasne parlamentarne volitve, bo p(Uber#Uber) v okviru kampanje #dajemsvojglas hrvaške...