(intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? (intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? V zadnjem letu je na zahodnem Balkanu znova bolj nemirno – demonstracije v Srbiji, protesti v BiH, kosovsko zvišanje carin … Kaj se dogaja, pojasnjuje Rok Zupančič s FDV, ki se zadnjih deset let intenzivno ukvarja s tem nemirnim območjem.
Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Sandor Csanyi, prijatelj Viktorja Orbana, že 27 let vodi banko OTP, ki je postala največja finančna ustanova v regiji. Prek podjetja Granit Polus je vstopil v projekt Emonika, OTP pa bi kupila Abanko.
Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Na borzi bi bilo letos lahko zbranega rekordno svežega kapitala, menijo analitiki. Med najverjetnejšimi IPO se omenjajo tehnološka podjetja Palantir, Slack in Pinterest ter tekmeca Uber in Lyft, ki sta že začela dirko, kdo bo prvi.
(intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel (intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel Dejan Turk vodi dva telekomunikacijska operaterja, slovenski A1 in srbski Vip mobile, in to tako, kot pravi, da zaposlenim ne ukazuje od zadaj, ampak z njimi juriša v prvih vrstah. Slovenski menedžer leta je zdaj še srbski.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.
Komentar

Najdi.si dragega odvetnika

Čas branja: 3 min
08.09.2016  22:30
Berem sodbo v primeru Telekom zoper njegovo nekdanjo upravo v sestavi Bojan Dremelj, Dušan Mitič, Filip Ogris Martič, Željko Puljić in Darja Senica. Telekom jih je tožil, to mu je naložila...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Članki
Članki Trgovina s prestižnimi oblekami Aha Midas je zaprla svoja vrata 1

Vse zaposlene so dale izredne odpovedi, uradno pa naj bi bila od rubežev povsem izpraznjena trgovina zaprta zaradi prenove prodajnega...

FINANCE
Slovensko-srbske politične sanje: združitev obeh Telekomov? 10

Se še spomnite, da je slovenski želel srbskega lani prevzeti?

FINANCE
Članki
Članki Previdno pri špekulacijah s Telekomom Slovenije

Ni veliko verjetnosti, da bi država delež letos prodala

IZVOZNIKI
Novice
Novice DUTB je Jubu prodala podjetje, ki ga je zavozila Mojca Lukančič 1

To je drugi Jubov prevzem v Sloveniji. AHA Plastik naj bi zdaj dobil nove kupce. Odpuščanj ne bo.

FINANCE
Članki
Članki Škoda, da Telekoma nikoli ne bomo prodali: tožbe so skoraj sčistili 7

Skupina Telekom ima "le še" za 176 milijonov evrov tožbenih zneskov

FINANCE
Telekomove delnice rastejo, se bo trend nadaljeval?

Bi lahko delnica Telekoma še rasla, čemu lahko pripisujemo dosedanjo rast ter kako privlačna je cena delnice Telekoma pri trenutnih...