Manager
Oglasno sporočilo

Digitalno je prioriteta

Se tudi vam ob omembi pojma digitalna preobrazba poslovanja poraja več vprašanj kot odgovorov? Resda je slišati zapleteno, a trend digitalizacije poslovanja je mogoče predstaviti tudi na preprost način.
26.09.2016 10:48
Čas branja: 1 min

Digitalizacija poslovanja in digitalna preobrazba sta besedni zvezi, ki danes marsikateremu direktorju, vodji oddelka in odločevalcu kratita spanec. Kako ga tudi ne bi, sodobno poslovanje se spreminja hitreje, kot bi to želela podjetja. Podjetja in organizacije vseh velikosti se soočajo z izzivom digitalne reorganizacije poslovanja, opolnomočenja zaposlenih ter ohranjanja obstoječih strank in pridobivanja novih.

Morda se sliši zapleteno, a na SAOP-jevi konferenci OptimizeIT se boste na enostaven način seznanili z izzivi in rešitvami, kako doseči boljši nadzor nad poslovanjem.

Konferenca OptimizeIT je namenjena direktorjem, vodilnim kadrom ter ključnim odločevalcem v podjetjih, ki želijo jasno pot v digitalno prihodnost. To vam bodo pokazali priznani strokovnjaki in direktorji, ki so že vpeljali e-poslovne rešitve, ter predstavili svoje izkušnje in smernice, ki se jih mora sodoben vodja držati pri svojem delu.

Obvladovanje elektronske dokumentacije in komunikacije je svojevrstna umetnost, vstop milenijcev med delovno aktivno prebivalstvo prav tako zahteva nov pristop pri kadrovanju in samem delu. Z udeležbo na konferenci OptimizeIT se ne boste seznanili zgolj s priložnostmi za nadaljno rast poslovanja, temveč osvojili tudi jezik, ki ga govori digitalno.