Ko se denar seli v blockchain, kaj še ostane bankam? Ko se denar seli v blockchain, kaj še ostane bankam? V senci nedavne predstavitve Facebookove kriptovalute libra in napovedi plačilnega sistema Calibra, ki sta doživela viharno zanimanje (in tudi nasprotovanje oblasti), s plačevanjem s tehnologijo blockchain številna mala in tudi večja finančna podjetja eksperimentirajo že vsaj dve leti. Daljnovidnejše banke se, samostojno ali v povezavi z blockchain startupi, že prilagajajo novi resničnosti. Govorimo o tujih, ne slovenskih, ki se do tega še vedejo bolj kot kmečke neveste.
Mož v senci Jeffa Bezosa, ki upravlja največji oblak na svetu Mož v senci Jeffa Bezosa, ki upravlja največji oblak na svetu Večina Amazonovega dobička pride iz njegovih storitev v oblaku, v tem je daleč največji na svetu. Motor teh storitev je Andy Jassy, najtesnejši sodelavec ustanovitelja Amazona Jeffa Bezosa in drugi največji delničar.
Mentorica dijakov, ki so Gimnaziji Vič prislužili ponudbo ameriške akreditacije Mentorica dijakov, ki so Gimnaziji Vič prislužili ponudbo ameriške akreditacije Dijaki viške gimnazije so se na olimpijadi Genius v ZDA izkazali tako dobro, da so prireditelji Gimnaziji Vič ponudili akreditacijo za študij na ameriških univerzah. Vodila jih je profesorica kemije Alenka Mozer.

Herman Rigelnik & Co.: padli tajkuni pred veliko vrnitvijo?

Čas branja: 3 min
10.11.2016  22:30
Ugibamo, koliko možnosti ima Herman Rigelnik, da se vrne na lestvico najbogatejših oziroma namesto njega njegov sin Matej, ki mu je že predal upravljanje svojega premoženja.
Herman Rigelnik & Co.: padli tajkuni pred veliko vrnitvijo?
Solastnika skupine ACH Sonja Gole in Herman Rigelnik pred 12 leti, ko sta bila še prijatelja. Zdaj Goletova ponuja 130 milijonov evrov, da bi sama prevzela ACH-jevo lastniško družbo Protej, a je Riglenikovi ne dajo.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Boj za ACH: Bo Sonja Gole zavladala Proteju ali odletela iz Adrie Mobila?

Potem ko se je holding ACH znebil finančnih težav, ga vse bolj pretresajo boji med različnimi strujami znotraj skupine

FINANCE
Članki
FINANCE
Imperij Hermana Rigelnika tik pred prodajo hotelov Lev in Union? 12

Izraelska hotelska družba Fattal Hotel Management obvešča, da se v Ljubljani zanima za štiri hotele v vrednosti 45 milijonov evrov, ACH...

FINANCE
Slovenija
Slovenija Operacija Protej: kako bodo Rigelnik & Co. razdelili imperij 6

Rigelnikovi bodo dobili hotele, Oderlapovi avtomobilski posel, Adria Mobil v roke Francozom, a z manjšinskim deležem tabora Sonje Gole

FINANCE
Članki
Članki Izraelci kupujejo hotelirski del imperija Hermana Rigelnika

Kupnina naj bi znašala 45 milijonov evrov

FINANCE
Članki
Članki Holding ACH gre na tri dele, kdo dobi kaj in katero funkcijo? 2

Do konca leta naj bi se zgodila ena največjih transakcij s slovenskimi podjetji letos

FINANCE
Herman Rigelnik bi prodal Adrio Mobil, direktorica Sonja Gole je proti 1

Rigelnikov tabor ceni novomeškega proizvajalca avtodomov, počitniških prikolic, vanov in mobilnih hišic na 140 do 180 milijonov evrov...