Kako se spreminja evropski bančni trg, medtem ko se pri prodaji bank pri nas nič ne premakne Kako se spreminja evropski bančni trg, medtem ko se pri prodaji bank pri nas nič ne premakne Evropske banke se združujejo – velike si utrjujejo položaj, manjše iščejo strateške partnerje, kar je še posebej izrazito v srednji in vzhodni Evropi. Cerarjeva vlada z neprodajo NLB plava proti toku.
Strožji predpisi otežujejo položaj manjšim bankam Strožji predpisi otežujejo položaj manjšim bankam Matej Šimnic iz družbe Alta Invest napoveduje, da lahko število bančnih prevzemov v Evropi doseže rekordno raven.
Če ste za državno NLB, vzemite v službo Cerarja in Mesca Če ste za državno NLB, vzemite v službo Cerarja in Mesca Če zaupate slovenskim politikom, je vaša želja, da NLB ne prodamo, razumljiva in deloma tudi racionalna.
Pičla bilanca Trumpovega prvega leta Pičla bilanca Trumpovega prvega leta Reforma zdravstva, zid na meji z Mehiko, prepoved vstopa muslimanom, znižanje davkov zaznamujejo prvo leto vladanja ameriškega predsednika, njegova nepriljubljenost pa dosega nove višave.
Kdo je človek, ki bo zasedel najvplivnejši položaj finančnega sveta Kdo je človek, ki bo zasedel najvplivnejši položaj finančnega sveta Najverjetnejši novi guverner ameriške centralne banke Jerome Powell bo prvi človek na njenem čelu v zadnjih treh desetletjih, ki ni ekonomist, pa vendarle med njimi uživa visoko podporo. Pravnik, ki je velik del kariere delal v financah, naj ne bi drastično spreminjal začrtanih smernic monetarne politike ZDA.

Najbogatejši: Zakaj Mariborčani ne znajo delati tako kot Savinjčani ali Dolenjci?

10.11.2016  22:30
Popolni mrk v Podravju
Najbogatejši: Zakaj Mariborčani ne znajo delati tako kot Savinjčani ali Dolenjci?
Med regionalnimi premiki najbogatejših je najbolj dramatično, da je podravska regija izgubila še zadnjega predstavnika na Managerjevi lestvici. Po naših vrednotenjih je močno nazadovala tudi...
Oznake:   radar Radar: Dostava obvestila ob objavi članka, ki vsebuje oznako.

Prebrali ste 3% članka.

BERITE NAPREJ...

Članek je dostopen naročnikom Finance.si.
logo

Še niste naročnik?
Spletni dostop Finance lahko zdaj naročite po posebni ceni.

1 EUR prvi mesec

www.finance.si | narocnine@finance.si | 080 15 80
TOP JOB
Delavci
TRANS-LOG
Infrastruktura
Infrastruktura To so ceste, ki jih bo država krpala v letih 2017 in 2018 3

Drugo leto je v proračunu Direkcije za infrastrukturo pripravljenih 198 milijonov evrov, za leto 2018 pa 206 milijonov

IZVOZNIKI
Regija
Regija Top službe v izvoznih podjetjih

Pregledali smo ponudbo služb, ki jih objavljajo izvozna podjetja doma in v tujini ter izbrali najboljše

FINANCE
Ni mu dovolj Ljubljana niti Banjaluka, zdaj bi »urejal« še Brčko 10

"Najboljši župan najlepšega mesta" na svetu je do kolen in čez v predvolilnem boju za položaje lokalnih šerifov v Bosni in Hercegovini

MANAGER
Slovenija
Slovenija Slovenski milijonarji vlagajo v...

Nepremičnine, start-upi, zlato, znanje, vino, lastno podjetje... To so naložbe, v katere verjamejo najbogatejši Slovenci in v katerih...