Manager
Oglasno sporočilo

Osvojite MBA štipendijo!

Osvojite eno od 12 štipendij mednarodno akreditiranih MBA programov COTRUGLI Business School v skupni vrednosti 200.000 evrov.
Avtor
28.02.2017 23:59
Čas branja: 3 min

Slovenski managerji imajo priložnost osvojiti eno od 12 štipendij v skupni vrednosti 200.000 evrov. Razpis za štipendije mednarodno akreditiranih Executive MBA in MBA programov na COTRUGLI Business School so odprti do 30. marca, ko še sprejemamo prijave.

Izobrazba brez alternative 

''Če želite videti širšo sliko in popolnoma razumeti dogajanje v današnjem poslovnem svetu, potem MBA programi nimajo alternative. Udeleženci pridobijo znanja, potrebna za vodenje organizacij in so kot takšni vodilni svetovni standard poslovne izobrazbe,'' pravi dekan COTRUGLI Business School, dr. Jyoti Gupta. COTRUGLI ima centra v Zagrebu in Beogradu, pisarni v Ljubljani in Sofiji, tržišča, na katerih deluje, pa so Slovenija, Makedonija, BIH, Srbija, Hrvaška, Bolgarija in Romunija.

 

Executive MBA program – za middle in top managerje, ki imajo pet let delovnih, managerskih izkušenj, zaključeno fakultetno izobrazbo in aktivno obvladajo angleški jezik.

MBA program – za junior managerje, ki imajo vsaj tri leta delovnih izkušenj, aktivno obvladajo angleški jezik in so zaključili fakulteto. 

Kandidati se s prijavo potegujejo za eno polno in pet polovičnih štipendij v vsaki od obeh kategorij. Polna štipendija za Executive MBA program znaša 18.000 evrov, za MBA program pa je znesek polne štipendije 10.000 evrov. Oba programa sta zelo primerna tudi za vse zaposlene, saj so predavanja odlično usklajena z delovnim časom udeležencev.