Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset let in bi po napovedih omogočila neodvisne pametne stroje, internet čutov in morda celo sporazumevanje z živalmi.
(intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena (intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena Violeta Bulc o prihodnosti avtomobilov, prometa in globalizacije: Bistveno se bo spremenil odnos do hrane, pomembna bo lokalna pridelava. V prihodnje bo tudi precej bolj jasna delitev med tistim, kar se proizvaja globalno, kaj pa lokalno.
Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Telefoni, ki so dražji zaradi podpore za omrežja pete generacije, prihajajo v prodajo v neugodnem času
Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Britanski letalski prevoznik je, tako kot druge družbe v tej industriji, v velikih težavah. A je vanje zašel, še preden je udarila koronakriza.
Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Če bi bila prodaja avtomobilov naša edina težava, bi bil zagon gospodarske rasti po koronakrizi zelo preprost
Oglasno sporočilo

Osvojite MBA štipendijo!

Čas branja: 3 min
28.02.2017  23:59
Osvojite eno od 12 štipendij mednarodno akreditiranih MBA programov COTRUGLI Business School v skupni vrednosti 200.000 evrov.
Osvojite MBA štipendijo!

Slovenski managerji imajo priložnost osvojiti eno od 12 štipendij v skupni vrednosti 200.000 evrov. Razpis za štipendije mednarodno akreditiranih Executive MBA in MBA programov na COTRUGLI Business School so odprti do 30. marca, ko še sprejemamo prijave.

Izobrazba brez alternative 

''Če želite videti širšo sliko in popolnoma razumeti dogajanje v današnjem poslovnem svetu, potem MBA programi nimajo alternative. Udeleženci pridobijo znanja, potrebna za vodenje organizacij in so kot takšni vodilni svetovni standard poslovne izobrazbe,'' pravi dekan COTRUGLI Business School, dr. Jyoti Gupta. COTRUGLI ima centra v Zagrebu in Beogradu, pisarni v Ljubljani in Sofiji, tržišča, na katerih deluje, pa so Slovenija, Makedonija, BIH, Srbija, Hrvaška, Bolgarija in Romunija.

 

Executive MBA program – za middle in top managerje, ki imajo pet let delovnih, managerskih izkušenj, zaključeno fakultetno izobrazbo in aktivno obvladajo angleški jezik.

MBA program – za junior managerje, ki imajo vsaj tri leta delovnih izkušenj, aktivno obvladajo angleški jezik in so zaključili fakulteto. 

Kandidati se s prijavo potegujejo za eno polno in pet polovičnih štipendij v vsaki od obeh kategorij. Polna štipendija za Executive MBA program znaša 18.000 evrov, za MBA program pa je znesek polne štipendije 10.000 evrov. Oba programa sta zelo primerna tudi za vse zaposlene, saj so predavanja odlično usklajena z delovnim časom udeležencev.

 

MANAGER
Manager
Manager Kdaj bomo plačali večerjo? 17

Rad bi, da se zavedamo, da od države nismo dobili darila. Moti me tudi miselnost velikega dela ljudi, da je treba zdaj, ko država deli...

MANAGER
Manager
Manager Lomilci koronakrize: ta podjetja so odporna proti virusu

Poiskali smo podjetja, ki so kljub gospodarskemu mrku ohranila naročila ali pa celo pridobila nove kupce

MANAGER
Manager
Manager Dočakali smo maj, čas sprostitve in krutega obračuna. Kaj sledi? 6

Jesen 2021 bo zlata. Tedaj bo zavladala nova normala in črepinje bodo pobrane.

MANAGER
Manager
Manager Janšev turistični vavčer veselo izkoristite 31

Danes je pametno zapravljati, ne pa brezglavo varčevati.

MANAGER
Manager
Manager Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika 23

Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset...

MANAGER
Manager
Manager Warren Buffett ne kupuje, Bank of America čaka novo dno 2

V tečaje na newyorški borzi je vgrajenega preveč optimizma, da bi bilo to vzdržno, ocenjuje ameriška banka

MANAGER
Manager
Manager Merklova gre nad Kurza, Kurz nad Janšo, vsi pa nad ZDA in Kitajce 4

V EU si bomo nagajali, vsi pa bomo proti Kaliforniji in Kitajski.

MANAGER
Manager
Manager Tesla prehiteva po desni, a Volkswagen že stopa na plin 3

Elon Musk premaguje borzo, »butasto« kalifornijsko koronazaporo, a ni edini, ki se pripravlja na vojno za kupce avtov.