Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset let in bi po napovedih omogočila neodvisne pametne stroje, internet čutov in morda celo sporazumevanje z živalmi.
(intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena (intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena Violeta Bulc o prihodnosti avtomobilov, prometa in globalizacije: Bistveno se bo spremenil odnos do hrane, pomembna bo lokalna pridelava. V prihodnje bo tudi precej bolj jasna delitev med tistim, kar se proizvaja globalno, kaj pa lokalno.
Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Telefoni, ki so dražji zaradi podpore za omrežja pete generacije, prihajajo v prodajo v neugodnem času
Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Britanski letalski prevoznik je, tako kot druge družbe v tej industriji, v velikih težavah. A je vanje zašel, še preden je udarila koronakriza.
Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Če bi bila prodaja avtomobilov naša edina težava, bi bil zagon gospodarske rasti po koronakrizi zelo preprost

Nizkocenovna veriga Pepco bo v Sloveniji odprla 43 prodajaln

Čas branja: 1 min
11.05.2017  20:30
Nizkocenovna veriga Pepco bo v Sloveniji odprla 43 prodajaln
Pepco bo prvih pet trgovin septembra odprl v Celju, Domžalah, Mariboru, Novem mestu in na Ptuju.

Več iz teme:  
NKD > Kiko >
Obveščaj me o novih člankih:  
NKD dodaj
Kiko dodaj

Pepco, ki ima več kot tisoč trgovin na Češkem, Madžarskem, Poljskem, Slovaškem in v Romuniji, bo letos jeseni vstopil tudi v Slovenijo. Prve trgovine bodo odprli septembra v Celju, Domžalah, Mariboru, Novem mestu in na Ptuju. V začetku aprila so odprli tudi prve tri trgovine na Hrvaškem.

Največ prodajo oblačil za otroke do 14. leta, prodajajo pa tudi otroška, ženska in moška oblačila, spodnje perilo, nakit, igrače, opremo za dom, dekorativne izdelke, gospodinjski tekstil in podobno. Pepco vstopa v segment, kjer je že zdaj precej ponudbe. Tu je veriga Mana v lasti celjskega Metroja z 82 trgovinami, veriga NKD s 54 trgovinami, tekmeca sta tudi Kik in Tedi.

Trgovine bodo odpirali v mestih z več kot deset tisoč prebivalci. V prvem letu jih bodo odprli 18, do leta 2020 jih načrtujejo odpreti skupaj 43. Franšiznih trgovin ne načrtujejo. Trenutno iščejo nepremičnine v velikosti 450 kvadratnih metrov. Poleti bodo začeli zaposlovati prve sodelavce, načrt je zaposliti skupaj več kot 250 ljudi.

Pepco, ki skupaj zaposlujejo devet tisoč ljudi, je blagovna znamka podjetja Pepkor, južnoafriške investicijske družbe, ki je bila priključena k Steinhoff International Holdings Limited. Ta kotira na frankfurtski borzi. V skupini je približno 120 tisoč zaposlenih, skupaj imajo več kot 11 tisoč trgovin. So lastniki več kot 40 trgovinskih blagovnih znamk, med drugim Kiko in Emmezeto.


Več iz teme:  
NKD > Kiko >

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
MANAGER
Manager
Manager Kdaj bomo plačali večerjo? 17

Rad bi, da se zavedamo, da od države nismo dobili darila. Moti me tudi miselnost velikega dela ljudi, da je treba zdaj, ko država deli...

MANAGER
Manager
Manager Lomilci koronakrize: ta podjetja so odporna proti virusu

Poiskali smo podjetja, ki so kljub gospodarskemu mrku ohranila naročila ali pa celo pridobila nove kupce

MANAGER
Manager
Manager Dočakali smo maj, čas sprostitve in krutega obračuna. Kaj sledi? 6

Jesen 2021 bo zlata. Tedaj bo zavladala nova normala in črepinje bodo pobrane.

MANAGER
Manager
Manager Janšev turistični vavčer veselo izkoristite 31

Danes je pametno zapravljati, ne pa brezglavo varčevati.

MANAGER
Manager
Manager Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika 23

Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset...

MANAGER
Manager
Manager Warren Buffett ne kupuje, Bank of America čaka novo dno 2

V tečaje na newyorški borzi je vgrajenega preveč optimizma, da bi bilo to vzdržno, ocenjuje ameriška banka

MANAGER
Manager
Manager Merklova gre nad Kurza, Kurz nad Janšo, vsi pa nad ZDA in Kitajce 4

V EU si bomo nagajali, vsi pa bomo proti Kaliforniji in Kitajski.

MANAGER
Manager
Manager Tesla prehiteva po desni, a Volkswagen že stopa na plin 3

Elon Musk premaguje borzo, »butasto« kalifornijsko koronazaporo, a ni edini, ki se pripravlja na vojno za kupce avtov.