Novi načrt proti davčnim zvijačam: minimalni svetovni davek na dobiček Novi načrt proti davčnim zvijačam: minimalni svetovni davek na dobiček OECD snuje nove ukrepe proti izogibanju davkom s fiktivnim prikazovanjem dobičkov v davčno ugodnejših državah. Ideja o uvedbi minimalne svetovne stopnje davka na dobiček je zrasla na nemškem in francoskem zelniku, podpirajo pa jo tudi Američani.
Boeing na ražnju: kdo bo kupil letala, ki lahko strmoglavijo? Boeing na ražnju: kdo bo kupil letala, ki lahko strmoglavijo? Tako obsežne prepovedi letenja, kot se je prejšnji teden zgodila enemu izmed dveh največjih proizvajalcev letal na svetu, v zgodovini še ni bilo. Ogrožena so več kot 560 milijard evrov vredna naročila Boeingovih novih letal. Se je vodstvo Boeinga preveč ukvarjalo z lobiranjem in premalo z razvojem?
(intervju) Iz oči v oči z judovsko advokatko, ki brani Palestince v Izraelu (intervju) Iz oči v oči z judovsko advokatko, ki brani Palestince v Izraelu Grki so na festivalu v Solunu na evropski premieri zmagovalnega dokumentarnega filma Advocate s stoječimi ovacijami, toplimi besedami in stiski rok sprejeli njegovo glavno junaki­njo, izraelsko odvetnico Leah Tsemel, ki že 50 let brani pravice Palestincev in judovskih aktivistov na izraelskih sodiščih.
(intervju) Avtonomni robot bo imel tudi svoj bančni račun (intervju) Avtonomni robot bo imel tudi svoj bančni račun Kdo bo odgovarjal za nesrečo pametnega avtomobila? Bo robot lahko opravljal politično funkcijo? Kdo bo lastnik robotovega izuma – človek ali robot sam? Pametni avtonomni robot bo elektronska oseba s svojimi pravicami in obveznostmi, napoveduje Raphaël Rault, francoski odvetnik in strokovnjak za računalniško komunikacijsko pravo.
Ženske, moški in preostali spoli. Švicarji izganjajo gospe in gospode. Ženske, moški in preostali spoli. Švicarji izganjajo gospe in gospode.  V Swiss Re, če vas povabijo na večerjo, boste dobrodošli, če pridete s »tisto partner«.

V Sloveniji od včeraj deluje nov mobilni ponudnik HoT mobil

Čas branja: 1 min
11.05.2017  20:30
V Sloveniji od včeraj deluje nov mobilni ponudnik HoT mobil
Hot mobil se želi postaviti ob bok največjim mobilnim operaterjem.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
Mobil dodaj
Hofer dodaj
Telekom dodaj
Eva Aljančič dodaj
A1 Slovenija dodaj

Včeraj je na slovenskem telekomunikacijskem trgu zaživel še en ponudnik mobilnih storitev, družba HoT mobil. Gre za avstrijskega operaterja Ventocom, ki bo deloval pod blagovno znamko HoT - Hofer Telekom, ki mu jo je zagotovil diskontni trgovec Hofer.

Izvršna direktorica podjetja HoT mobil Eva Aljančič, sicer nekdanja direktorica prodaje in marketinga v družbi Simobil, ki se po novem imenuje A1 Slovenija, zatrjuje, da želijo biti resen operater na trgu. »Naša želja ni biti nišni operater, ampak se želimo postaviti ob bok največjim mobilnim operaterjem.«

V omrežju A1 Slovenija bo HoT mobil tudi gostoval. Lastnega omrežja namreč nima, ampak je tako imenovani virtualni mobilni operater oziroma ponudnik storitev mobilne telefonije. Storitve bodo ponujali na spletni strani [www.hot.si] ter v Hoferjevih poslovalnicah, ki jih je v Sloveniji trenutno 82.

Kot svoje prednosti v primerjavi s tekmeci na trgu v HoT mobilu poudarjajo najnižje tarife za klice, sporočila in prenos podatkov, preprosto in pregledno ponudbo brez skritih stroškov ter zavezo, da ne bodo višali cen.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Primerjava: Hofer kuri konvencionalne(jše) mobilne operaterje. Kdo je najcenejši? 5

Naredili smo primerjavo paketov, podobnih novemu ponudniku, Hoferjevemu HoTu; konkurenca že pripravlja nove pakete

FINANCE
Članki
Članki Lahko Hoferjev HoT mobil zamaje Telekom in A1? 12

Neinfrastrukturni virtualni telekomunikacijski operaterji doslej niso imeli veliko uspeha: razlagamo, zakaj

IZVOZNIKI
Novice
Novice (Intervju) Naš cilj je preseči sedem odstotkov evropskega trga do leta 2020

Sonja Gole, Adria Mobil: Pripravljeni smo tudi na začetek proizvodnje na Kitajskem

FINANCE
Slovenija
Slovenija Spravite internet, TV in telefon na en račun in prihranite 2

Če imate internet, televizijo in mobilno telefonijo pri različnih operaterjih, zelo verjetno plačujete več, kot bi bilo treba

DRAŽBE
Članki
Članki Kako do poceni mobilne hiške? Na dražbah jih bo na voljo kar 30

Dvema mobilnima hiškama boste lahko ceno določili sami, cene preostalih se začnejo pri 6.500 evrih.

DRAŽBE
Članki
IZVOZNIKI
Novice
Novice Naj izvoznik: Adria Mobil tekmecem jemlje tržni delež v Evropi 2

Tržni delež na krepko rastočem evropskem trgu vozil za prosti čas so lani s 6,4 odstotka povečali na 6,5 odstotka