Manager
Oglasno sporočilo

Puklavec Family Wines predstavlja novo linijo vrhunskih vin Jeruzalem Ormož

Avtor
29.05.2017 12:55
Čas branja: 2 min

Priznana slovenska vinska klet Puklavec Family Wines predstavlja novo linijo vrhunskih vin pod blagovno znamko Jeruzalem Ormož. Linijo sestavljajo tri vrhunska vina, ki so naravnost odlična za praznovanja vsakega dne posebej in proslavljanja malih življenjskih zmag. Trije razlogi, da si vzamemo čas, nazdravimo življenju in se razvajamo z novimi razkošnimi vini iz sončnih vinogradov Jeruzalema.

Nova linija treh vrhunskih vin Jeruzalem Ormož predstavlja izbor najboljšega iz slikovitih vinogradov Jeruzalema. V njih se prepletajo stoletna tradicija vinarstva in sodobni pristopi enologov. Slednji so pri kreiranju teh ekskluzivnih vin sledili skrbno izbrani poti, od izbora najboljših trsov in leg vinogradov do ročnega trganja grozdja in skrbnega negovanja vina v kleti. Tako je prav vsaka kapljica ohranila žlahtnost terroirja. Vina Jeruzalem Ormož z zlato etiketo so na voljo v izbranih trgovinah v omejeni količini 10 tisoč steklenic.

Puklavec Family Wines je ena vodilnih slovenskih vinskih kleti. Vinska zgodba družine se je začela leta 1934, ko je Martin Puklavec zastavil vizijo: skupaj ustvarjati najboljša vina. Od leta 2009 za klet ponovno skrbi družina Puklavec, ki še vedno ohranja temeljne vrednote: strast, trdo delo in predanost najvišji kakovosti. Tradicijo prepletajo z najsodobnejšo tehnologijo, s katero postavljajo nove trende na področju vinarstva in vinogradništva. Vina iz kleti Puklavec Family Wines so elegantna in ustvarjena z brezkompromisno predanostjo do detajlov. So harmonična in ekspresivna kot sama pokrajina, ki daje dom njihovim vinogradom.