Zakaj so nadomestki mesa vroča roba, na katero stavita tudi Bill Gates in Serena Williams Zakaj so nadomestki mesa vroča roba, na katero stavita tudi Bill Gates in Serena Williams Nekateri nadomestke mesa izdelujejo iz rastlinskih beljakovin, drugi iz zarodnih celic živali. Zanje pa so se ogreli tako vlagatelji in startupi kot velikani mesne industrije, zvezdniki, trgovci in verige hitre prehrane.
Kdo je avstrijski milijarder, ki prevzema igralne salone po Sloveniji Kdo je avstrijski milijarder, ki prevzema igralne salone po Sloveniji Starši so želeli, da bi Johann Graf prevzel družinsko mesnico, a je imel drugačne načrte. Za mesarskim pultom je zdržal le tri leta, potem pa se je odpravil v igralništvo. Leta 1980 je ustanovil podjetje Novomatic, ki ima v Sloveniji že osem igralnih salonov.
Primerjava ponudbe pretočnih video vsebin: Netflix, HBO Go, Amazon ali Voyo? Primerjava ponudbe pretočnih video vsebin: Netflix, HBO Go, Amazon ali Voyo? Kaj je na voljo, če klasična televizija ni več dovolj.
Kdo je podjetnik, ki želi kupiti tri hotele na Pohorju Kdo je podjetnik, ki želi kupiti tri hotele na Pohorju Organizator športnega turizma Miran Ferk, od septembra tudi najemnik hotelov Arena, Bolfenk in Videc, je poskrbel za okoli 10 tisoč prenočitev športnikov v pohorskih hotelih, čeprav glavna sezona za športne priprave traja zgolj dva meseca.
Adria Airways propada? Kaj se dogaja in temelji superhikovske ekonomije Adria Airways propada? Kaj se dogaja in temelji superhikovske ekonomije Podržavljenje Adrie bi pomenilo odtok denarja revnih k bogatim

(intervju) Slovencem upravljanje državnih bank pač ne gre od rok

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
banke   dodaj
Nova Ljubljanska... dodaj
Mojmir Mrak dodaj
Evropska unija dodaj
Nova KBM dodaj
 
Čas branja: 9 min
15.06.2017  22:30
Kaj lahko vlada stori zdaj, ko je ustavila postopek prodaje NLB, in kaj bi bilo dobro, da bi storila? Spraševali smo Mojmirja Mraka, profesorja mednarodnih financ in ekonomske politike Evropske unije na ljubljanski ekonomski fakulteti.
(intervju) Slovencem upravljanje državnih bank pač ne gre od rok
Če želi vlada doseči temeljite spremembe dogovora o sanaciji NLB iz leta 2013, mora oblikovati solidno analitično podlago in tudi močno pogajalsko ekipo. Časa bo malo in pritisk velik.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Članki
Članki (RAZKRIVAMO) Posledice neprodaje NLB od A do Ž 12

Prvič objavljamo necenzurirano odločbo o nedovoljeni državni pomoči banki

FINANCE
Slovenija
Slovenija V Bruselj po kazen: koliko manjša bo NLB zaradi »nacionalnega interesa«? 8

Kakšne alternativne kompenzacijske ukrepe lahko zaradi neprodaje NLB določi evropska komisija in koliko bi to zmanjšalo največjo banko

FINANCE
Neuradno: kaj bo glede NLB ministrica Vraničarjeva prosila v Bruslju? 2

Država se je menda pripravljena odpovedati vsem devetim nadzornikom – ti bi morali biti "neodvisni". Kaj bo država še ponudila v...

FINANCE
Članki
Članki Požrešnost pri NLB boste plačali vi 4

Vlada želi za NLB doseči nizko ceno in s tem vam sporoča, da ji je vseeno za vaš denar.

FINANCE
Prodaja polovice NLB se začenja: takšna je časovnica 11

SDH je potrdil začetek prodaje: bo o prodaji odločala še vlada in kakšne so možnosti, da jo koalicija ustavi?

FINANCE
Preverjamo: Je Vraničarjeva v Bruslju res doživela hladen tuš glede prodaje NLB? 8

Bo morala država vendarle začeti prodajati NLB, zdaj po kosih – in bo kupnina s tem še nižja? Na ministrstvu za finance odgovarjajo,...