Direktorji, tako lahko s svojim digitalnim profilom koristite podjetju Direktorji, tako lahko s svojim digitalnim profilom koristite podjetju Richard Branson, Bill Gates, Elon Musk, Ariana Huffington so uspešni podjetniki, ki jim je skupno tudi to, da razumejo vpliv družabnih omrežij. So sicer izjeme, direktorji po svetu, tudi v Sloveniji, se Twitterja, LinkedIna ali Facebooka še vedno izogibajo v velikem loku, a to ni dobro ne za njihovo podobo ne za posel, ugotavljajo strokovnjaki.
Ruski podjetnik in fizik, ki na Bledu načrtuje znanstveni Disneyland Ruski podjetnik in fizik, ki na Bledu načrtuje znanstveni Disneyland Ruski poslovnež z veseljem do znanosti Anton Popov po Antimuzeju – Deželi fizike, ki ga je postavil na Bledu, napoveduje še Znanstveni park. Piramida, kjer se bo iskrilo tudi med investitorji in inovatorji, bo postala ena od turističnih znamenitosti, ki jo bo treba obiskati, napoveduje.
Kako je kitajski ponudnik prevozov prehitel Uber in osvaja svet Kako je kitajski ponudnik prevozov prehitel Uber in osvaja svet Skoraj vsak Evropejec je že slišal za Uber, redkokateri pa za Didi Chuxing. A to se utegne v prihodnosti spremeniti. Kitajski ponudnik prevozov je z zadnjimi nakupi navzoč že na petih celinah in dosega eksplozivno rast. V čem je boljši od konkurence?
Guggenheim – muzej, ki je iz neuglednega mesta naredil svetovno turistično meko Guggenheim – muzej, ki je iz neuglednega mesta naredil svetovno turistično meko Imenovali so ga največja igrača na svetu in čudež v Bilbau. Samo zaradi te »viharne« stavbe je nekoč neugledna baskovska prestolnica Bilbao v severni Španiji postala turistična meka. Avtor fantastične fluidne konstrukcije iz titana je ameriško-kanadski arhitekt Frank Gehry, ki je z muzejem moderne umetnosti postavil mejnik v zgodovini sodobne arhitekture kot gonila gospodarskega razvoja.

Nogometni zvezdnik Neymar za vrtoglavih 222 milijonov evrov iz Barcelone k PSG

10.08.2017  22:30
Nogometni zvezdnik Neymar za vrtoglavih 222 milijonov evrov iz Barcelone k PSG
Neymarjev 222 milijonov evrov vreden prestop iz Barcelone k PSG je za več kot dvakrat presegel prejšnji rekord, ko je Paul Pogba iz Juventusa prejšnje poletje prestopil v Manchester United za 105 milijonov evrov.

Prestop 25-letnega brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja iz Barcelone v Paris St. Germain (PSG), ki so ga uradno potrdili prejšnji četrtek, je z rekordno odškodnino 222 milijonov evrov dosegel nov mejnik v svetu nogometnih prestopov.

Neymarjev prestop je kar za več kot dvakrat presegel prejšnji rekord, ko je Paul Pogba iz Juventusa prejšnje poletje prestopil v Manchester United za 105 milijonov evrov. Neymarjeva plača naj bi se po novem potrojila; zaslužil bo 30 milijonov evrov na leto.

Že prvi dan po prestopu, ko je PSG Neymarja uradno predstavil kot člana ekipe na stadionu Parc des Princes, so v uradnih trgovinah kluba PSG prodali 10 tisoč dresov z njegovim imenom in številko 10, ki stanejo sto evrov in več, ter zaslužili milijon evrov. Če bi vsak dan prodali toliko Brazilčevih dresov, bi 222 milijonov, kolikor jih je PSG odštel Barceloni za brazilskega napadalca, PSG dobil nazaj do sredine marca. Toda prihodke od prodaje dresov si pariški klub deli s proizvajalcem opreme Nike, kar pomeni, da bi potrebovali še enkrat več časa, da bi prišli do 222 milijonov od prodanih dresov, je izračunala francoska tiskovna agencija AFP.

Nad novico, da se bo brazilski nogometni reprezentant Neymar iz Barcelone preselil v Francijo k PSG za rekordnih 222 milijonov evrov, je bil navdušen tudi francoski minister za proračun Gerald Darmanin, ki ga veseli zlasti dejstvo, da bo Brazilec po novem davke moral plačevati v Franciji.

Oznake:   radar Radar: Dostava obvestila ob objavi članka, ki vsebuje oznako.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Katarci v šopingu - se obeta najdražji prestop slovenskega nogometaša? Oblaku ponudba PSG 3

Zlatko Zahović: Kolikor vem, je prestop Oblaka k Parižanom že dogovorjen

FINANCE
Neymar vreden toliko kot trije Mercatorji 7

Španska La Liga poskuša ustaviti najdražji nogometni prestop v zgodovini

OK & EN
Okoljsko srečanje
Okoljsko srečanje Hidria dobila priznanje PSA Peugeot Citroena

PSA Peugeot Citroen je Hidrii, njeni hčerinski družbi Hidrii AET in zaposlenim v tej korporaciji podelil priznanje za najboljšega...

FINANCE
Članki
Članki Dobra novica: Evroposlanci podprli znižanje DDV za e-knjige in digitalne naročnine 1

Če bodo spremembo sredi meseca potrdile še države članice, e-knjige in digitalne naročnine ne bodo več obdavčene višje kot tiskane...

AGROBIZ
Novice
Novice Nizozemska preverja, ali je z insekticidom fipronil okuženo tudi piščančje meso

Nizozemske oblasti že testirajo piščančje meso s perutninskih farm, kjer so minuli teden zasegli več milijonov jajc, okuženih z...

FINANCE
Članki
Članki Janša in Bajuk sta bila boljša kot Cerar in Vraničar Erman 16

Primerjamo zdajšnji državni proračun z zadnjim pozitivnim