Manager

Izviren recept – vrhunske jedi gostom postrežeta kar v lastni kuhinji

Jure Brložnik in Maja Miška sta razvila zanimiv koncept kulinarike – ponujata sproščeno ozračje lastne kuhinje in jedilnice, kjer gostom osebno kuhata in strežeta za Mizo za štiri.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo
Manager
TOP 101
ManagerJure Ugovšek Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo 1

Predstavljamo celosten pregled največjih slovenskih skupin in družb ter najboljših med njimi.

FINANCE
Manager
To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij
Manager
MANAGER: TOP 101
ManagerJure Ugovšek To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij 5

Sestavili smo lestvici največjih slovenskih podjetij in najboljših med njimi.

Avtor
10.08.2017 20:00
Čas branja: 4 min

V nadaljevanju:

Začelo se je z gledanjem ene od priljubljenih kuharskih oddaj. »Zakaj pa ne bi poskusila tudi midva, sva si rekla. In začela, tako bolj za hec, objavljati fotografije krožnikov na Facebooku,« o...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Slovenija
Ne mara, da ga ljudje sprašujejo, kakšen stil kuhinje goji
Slovenija
SlovenijaVanja Alič Ne mara, da ga ljudje sprašujejo, kakšen stil kuhinje goji

Kot najstnik je na televiziji opazoval Jamieja Oliverja, v višji strokovni gostinski šoli je bil »outsider«, zdaj pa ima svojo restavracijo Atelje in je eden največjih upov slovenske kuharije

FINANCE
Manager
En profesionalni kuhar za 320 lačnih ljudi
Manager
ManagerTina Bernik En profesionalni kuhar za 320 lačnih ljudi

»Super je, če prideš z veseljem v službo,« pravi Jeseničan Roman Klinar, kuhar, ki je zapustil delo v običajni restavraciji, da bi v ljudski kuhinji Pod strehco kuhal za tiste, ki si hrano komajda lahko privoščijo.

FINANCE
Članki
(intervju) Boljše, da imaš jadranske sardele kot pa kovača iz Senegala
Finance
FinanceVanja Alič (intervju) Boljše, da imaš jadranske sardele kot pa kovača iz Senegala

Pionir slovenske visoke kulinarike Janez Bratovž pravi, da je osnovna sestavina stoodstotno najpomembnejša; če imaš dobro sestavino, poudarja, ni treba uporabljati raznih kuharskih tehnik in manj je kompliciranja

FINANCE
SODOBNO BANČNIŠTVO: Kako varno bo digitalno plačevanje
PRO
Finance
BREZPLAČNO
Finance prPRO SODOBNO BANČNIŠTVO: Kako varno bo digitalno plačevanje (PRO)

Odgovor boste našli v prilogo Sodobno bančništvo in zavarovalništvo, ki si jo lahko brezplačno prenesete s spleta

AGROBIZ
Novice
Pet kuharskih chefov kuhalo lokalno hrano za vrtce
Agrobiznis
NovicePetra Šubic Pet kuharskih chefov kuhalo lokalno hrano za vrtce 4

Iz lokalne hrane so pripravili obrok v sklopu kulinarične posveta o hrani, kjer je evropski poslanec Igor Šoltes poudaril svojo pobudo, da bi vrtce in druge javne zavode odrešili javnega naročanja hrane, ki bi jo kupovali po kakovosti

AGROBIZ
Novice
Kuharski chefi so veliki promotorji lokalne hrane
FINANCE
IKT
Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!
IKT
SPLETNO POSLOVANJE
IKTFinance PRO Ste izpeljali odličen B2B e-commerce projekt? Prav vas iščemo!

Z izborom želimo ozaveščati o pomenu in koristih digitalizacije medpodjetniškega poslovanja ter predstaviti slovenske dobre prakse spletnega poslovanja na področju B2B