Mali spletni mediji med poslanstvom in bojem za preživetje Mali spletni mediji med poslanstvom in bojem za preživetje Kolikšen doseg imajo mali spletni mediji, kako se financirajo in ali njihovi ustanovitelji lahko od njih preživijo ter koliko pravega novinarskega poslanstva si lahko privoščijo.
S Putinom in Trumpom za krmilom se vrača nevarnost jedrske vojne S Putinom in Trumpom za krmilom se vrača nevarnost jedrske vojne Kaj se utegne zgoditi, potem ko so se najprej ZDA, takoj za tem pa še Rusija, umaknile iz sporazuma o jedrskih raketah kratkega in srednjega dosega?
(intervju) Vlada je povečala proračun čez mejo fiskalne vzdržnosti (intervju) Vlada je povečala proračun čez mejo fiskalne vzdržnosti Po izračunih fiskalnega sveta, ki skrbi za vzdržnost javnih financ, je predvidena poraba v rebalansu proračuna prevelika za 270 milijonov evrov, kar lahko pomeni vračanje k strukturnemu primanjkljaju, pravi predsednik fiskalnega sveta Davorin Kračun, ki opozarja tudi na nevarnost, da predvidena gospodarska rast ne bo dosežena.
(komentar) Zakaj Antonio Tajani ni vreden predsedovanja evropskemu parlamentu in mora odstopiti – takoj! (komentar) Zakaj Antonio Tajani ni vreden predsedovanja evropskemu parlamentu in mora odstopiti – takoj! Antonio Tajani je prvi predsednik evropskega parlamenta, ki je na najvišji ravni skozi zadnja vrata EU pripustil revizionizem. Že zaradi tega mora biti storjeno vse, da gospod odstopi s tega pomembnega položaja.
Gripa razsaja, mi pa se gremo davek na cepljenje Gripa razsaja, mi pa se gremo davek na cepljenje Če podjetje za svoje zaposlene organizira »brezplačno« cepljenje zoper gripo, ga država kaznuje z dodatnimi obremenitvami in zato smo vsi skupaj še bolj bolni.

Na ljubljanske ulice prihaja nov ponudnik taksi prevozov Cammeo

Čas branja: 1 min
17.08.2017  20:00
Na ljubljanske ulice prihaja nov ponudnik taksi prevozov Cammeo
Taksi podjetje Cammeo, ki ga je Vladimir Minovski na Reki ustanovil leta 2006 in deluje v desetih hrvaških mestih, zdaj prihaja tudi v Ljubljano.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
SiOL dodaj
Dacia dodaj
Denis Vresk dodaj
Vladimir Minovski dodaj
Uber dodaj

Hrvaška skupina Cammeo, ki je vstop na slovenski trg taksi prevozov napovedala že leta 2015, bo v prihodnjih tednih to napoved tudi uresničila. Natančnega datuma začetka voženj v Ljubljani še ne razkrivajo, predvidoma bo to konec avgusta ali na začetku septembra. Taksiji Cammeo sicer na Hrvaškem veljajo za taksi prevoznika z razmeroma nizkimi cenami prevozov.

Po poročanju portala Siol je skupina Cammeo za vstop v Ljubljano že kupila sto vozil dacia logan na plin, napovedujejo tudi, da bodo v kratkem zaposlili 200 voznikov. »Nove voznike bomo redno zaposlili, sicer pa ponujamo tudi možnost sodelovanja prek franšize,« razlaga Denis Vresk, ki vodi širitev skupine Cammeo v Sloveniji in se je zato preselil v Ljubljano.

Vladimir Minovski, lastnik skupine Cammeo, je v Sloveniji marca letos registriral družbo Cfleet. Taksi podjetje Cammeo pa je ustanovil leta 2006 na Reki. Zdaj imajo razvejeno omrežje taksi služb v Zagrebu, na Reki, v Osijeku, Bjelovarju, Čakovcu, Šibeniku, Varaždinu, Koprivnici, Vukovarju in Vinkovcih. Že pred dvema letoma so na Hrvaškem zaposlovali 280 ljudi in več kot 600 pogodbenih sodelavcev.

Kot navajajo v agenciji za odnose z javnostmi Propiar, bodo uporabniki prevoz s taksiji Cammeo lahko naročali prek mobilne aplikacije, prek katere bodo lahko spremljali tudi prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejeli informacije o vozniku ter vozilu. Naročilo prevoza bo omogočeno tudi s klicem v klicni center. Od tujih taksi prevoznikov v Ljubljani za zdaj deluje Hopin taksi, tako imenovani slovaški Uber, ki je na slovenski trg vstopil lani poleti.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
TRANS-LOG
Novice
Novice Cammeo: V Sloveniji bomo naredili, kar so drugi zamudili

Tako pravi Denis Vresk, ki vodi širitev hrvaške taksi skupine Cammeo v Sloveniji

TRANS-LOG
Novice
Novice Lahko Cammeo spremeni naše potovalne navade? Primerjali smo cene taksi prevozov

Od petka naprej bo na ljubljanskih ulicah 60 avtomobilov in 60 voznikov novega ponudnika taksi prevozov Cammeo, kjer obljubljajo, da bodo...

TRANS-LOG
Novice
Novice Neuradno: Cammeo taksiji prihajajo na ljubljanske ulice prihodnji teden 5

Cammeo bo vstopil na trg s stotimi avtomobili in 200 vozniki ter čez noč postal največji igralec na trgu taksi prevozov

TRANS-LOG
Novice
Novice Taksiji Cammeo po dveh letih zbiranja 'zaleta' prihajajo na ljubljanske ulice

"Datum bomo razkrili v kratkem," pravi Denis Vresk, ki vodi širitev skupine Cammeo v Sloveniji

MANAGER
Manager
Manager (intervju) Denis Vresk, Cammeo: Čez pet let bomo imeli v Sloveniji več kot 800 zaposlenih 2

Denis Vresk, ki vodi vstop hrvaškega Cammea v Slovenijo, razlaga strategijo širitve na slovenski trg, kjer je načrt v prvi fazi...

FINANCE
Članki
Članki Evropska komisija: Zaupamo vodstvu Mariana Rajoya, da bo rešil zadevo 57

Dan po nedeljskem katalonskem referendumu je prinesel prvi uradni odziv evropske komisije

FINANCE
Članki
Članki Kdo je Peter Altmaier, ki bo začasni nemški finančni minister 4

Wolfgang Schäuble je privolil, da bo vodil nemški parlament, v državi pa so določili, kdo bo prevzel njegov položaj do oblikovanja...