Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset let in bi po napovedih omogočila neodvisne pametne stroje, internet čutov in morda celo sporazumevanje z živalmi.
(intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena (intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena Violeta Bulc o prihodnosti avtomobilov, prometa in globalizacije: Bistveno se bo spremenil odnos do hrane, pomembna bo lokalna pridelava. V prihodnje bo tudi precej bolj jasna delitev med tistim, kar se proizvaja globalno, kaj pa lokalno.
Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Telefoni, ki so dražji zaradi podpore za omrežja pete generacije, prihajajo v prodajo v neugodnem času
Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Britanski letalski prevoznik je, tako kot druge družbe v tej industriji, v velikih težavah. A je vanje zašel, še preden je udarila koronakriza.
Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Če bi bila prodaja avtomobilov naša edina težava, bi bil zagon gospodarske rasti po koronakrizi zelo preprost

Viberate do devetih milijonov evrov v manj kot petih minutah

Čas branja: 1 min
07.09.2017  22:30
Viberate do devetih milijonov evrov v manj kot petih minutah
Veselje v ekipi Viberate po uspešni izdaji kriptokovancev (ICO).

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  

Slovenski start-up Viberate, ki je razvil istoimensko spletno platformo za analiziranje velikanske količine podatkov in njihovo pretvarjanje v uporabne statistične informacije za glasbene profesionalce z vsega sveta, je z izdajo kriptožetonov zbral kar 10.714.285 dolarjev oziroma dobrih devet milijonov evrov. Do zavidljivo velikega zneska so prišli v pičlih štirih minutah in 42 sekundah. Pred zbiranjem so sicer dejali, da pričakujejo najmanj milijon dolarjev.

V tako imenovani prvi ponudbi kriptokovancev (ICO) je Viberate prodal vseh 120 milijonov vibekovancev, ki bodo 6. oktobra na voljo za trgovanje na kriptoborzi LiveCoin.net. »Naša vizija je spremeniti svet žive glasbe, zato smo zelo veseli, da imamo pri tem široko podporo ljudi z vsega sveta. Zavedamo se sicer, da je dela še veliko, ampak - korak za korakom - bomo prišli do cilja. O tem sem prepričan,« je povedal direktor in soustanovitelj podjetja Viberate Matej Gregorčič.

S pridobljenimi sredstvi bodo razširili in nadgradili platformo, s čimer bo ta delovala kot celovito spletno mesto za industrijo žive glasbe. Med drugim bo na podlagi tehnologije blockchain omogočala nakup in plačilo glasbenikov v kriptovalutah vibe in ether ter rezervacijo sredstev na tako imenovanem skrbniškem računu »escrow«. Glasbena platforma Viberate je koristna tako za glasbenike kot tudi za založbe, iskalce talentov in prireditelje festivalov ter koncertov, tudi medije in menedžerje. Glasbeniki lahko s platformo denimo izmerijo svojo priljubljenost na družabnih omrežjih, odmevnost promocijskih kampanj in turnej, organizatorji pripravijo dogodke z najbolj vročimi glasbeniki, založbe pa hitreje prepoznajo prihodnje zvezde v industriji.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
MANAGER
Manager
Manager Lomilci koronakrize: ta podjetja so odporna proti virusu

Poiskali smo podjetja, ki so kljub gospodarskemu mrku ohranila naročila ali pa celo pridobila nove kupce

MANAGER
Manager
Manager Kdaj bomo plačali večerjo? 15

Rad bi, da se zavedamo, da od države nismo dobili darila. Moti me tudi miselnost velikega dela ljudi, da je treba zdaj, ko država deli...

MANAGER
Manager
Manager Dočakali smo maj, čas sprostitve in krutega obračuna. Kaj sledi? 6

Jesen 2021 bo zlata. Tedaj bo zavladala nova normala in črepinje bodo pobrane.

MANAGER
Manager
Manager Warren Buffett ne kupuje, Bank of America čaka novo dno 1

V tečaje na newyorški borzi je vgrajenega preveč optimizma, da bi bilo to vzdržno, ocenjuje ameriška banka

MANAGER
Manager
Manager Merklova gre nad Kurza, Kurz nad Janšo, vsi pa nad ZDA in Kitajce 4

V EU si bomo nagajali, vsi pa bomo proti Kaliforniji in Kitajski.

MANAGER
Manager
Manager Janšev turistični vavčer veselo izkoristite 30

Danes je pametno zapravljati, ne pa brezglavo varčevati.

MANAGER
Manager
Manager Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika 23

Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset...

MANAGER
Manager
Manager Tesla prehiteva po desni, a Volkswagen že stopa na plin 3

Elon Musk premaguje borzo, »butasto« kalifornijsko koronazaporo, a ni edini, ki se pripravlja na vojno za kupce avtov.