Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset let in bi po napovedih omogočila neodvisne pametne stroje, internet čutov in morda celo sporazumevanje z živalmi.
(intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena (intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena Violeta Bulc o prihodnosti avtomobilov, prometa in globalizacije: Bistveno se bo spremenil odnos do hrane, pomembna bo lokalna pridelava. V prihodnje bo tudi precej bolj jasna delitev med tistim, kar se proizvaja globalno, kaj pa lokalno.
Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Telefoni, ki so dražji zaradi podpore za omrežja pete generacije, prihajajo v prodajo v neugodnem času
Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Britanski letalski prevoznik je, tako kot druge družbe v tej industriji, v velikih težavah. A je vanje zašel, še preden je udarila koronakriza.
Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Če bi bila prodaja avtomobilov naša edina težava, bi bil zagon gospodarske rasti po koronakrizi zelo preprost

Bankomati Hranilnice Lon ponujajo možnost nakupa bitcoinov

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
kripto   dodaj
banke   dodaj
Lon dodaj
Jaka Vadnjal dodaj
Hranilnica Lon dodaj
 
Čas branja: 1 min
28.09.2017  22:30
Bankomati Hranilnice Lon ponujajo možnost nakupa bitcoinov
Banka in hranilnica Lon je po besedah predsednika uprave Jake Vadnjala prva bančna ustanova na svetu, ki na klasičnih bankomatih omogoča nakup kriptovalut.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
kripto   dodaj
banke   dodaj
Lon dodaj
Jaka Vadnjal dodaj
Hranilnica Lon dodaj

Banka in hranilnica Lon, druga najmanjša slovenska bančna ustanova, je v Kranju predstavila prvi klasični bankomat, ki omogoča nakup kriptovalute bitcoin. S tem je po besedah predsednika uprave Lona Jake Vadnjala postala prva bančna ustanova na svetu, ki na klasičnih bankomatih omogoča nakup kriptovalut.

Na izbranih Lonovih bankomatih v Kranju, Mariboru, Ljubljani in Grosupljem je mogoč gotovinski in kartični nakup bitcoinov s tako imenovanim kuponom bitins, ki se v zameno za bitcoine unovči na spletni strani (www.bitins.net). »Nakup je zelo enostaven, transparenten, ni se treba prijavljati na morda nekoliko manj transparentne spletne strani. Gre za to, da naredimo zadevo preprosto in dostopno ljudem, ki bi jih naložba v kriptovalute zanimala,« je pojasnil Vadnjal.

Sistem za prodajo kuponov bitcoin je v sodelovanju z banko in podjetjem Keas, ki je ponudnik bankomatov, razvilo podjetje BitIns Ltd., ponudnik rešitev za prodajo kuponov bitcoin.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
MANAGER
Manager
Manager Kdaj bomo plačali večerjo? 17

Rad bi, da se zavedamo, da od države nismo dobili darila. Moti me tudi miselnost velikega dela ljudi, da je treba zdaj, ko država deli...

MANAGER
Manager
Manager Lomilci koronakrize: ta podjetja so odporna proti virusu

Poiskali smo podjetja, ki so kljub gospodarskemu mrku ohranila naročila ali pa celo pridobila nove kupce

MANAGER
Manager
Manager Dočakali smo maj, čas sprostitve in krutega obračuna. Kaj sledi? 6

Jesen 2021 bo zlata. Tedaj bo zavladala nova normala in črepinje bodo pobrane.

MANAGER
Manager
Manager Janšev turistični vavčer veselo izkoristite 31

Danes je pametno zapravljati, ne pa brezglavo varčevati.

MANAGER
Manager
Manager Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika 23

Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset...

MANAGER
Manager
Manager Warren Buffett ne kupuje, Bank of America čaka novo dno 2

V tečaje na newyorški borzi je vgrajenega preveč optimizma, da bi bilo to vzdržno, ocenjuje ameriška banka

MANAGER
Manager
Manager Merklova gre nad Kurza, Kurz nad Janšo, vsi pa nad ZDA in Kitajce 4

V EU si bomo nagajali, vsi pa bomo proti Kaliforniji in Kitajski.

MANAGER
Manager
Manager Tesla prehiteva po desni, a Volkswagen že stopa na plin 3

Elon Musk premaguje borzo, »butasto« kalifornijsko koronazaporo, a ni edini, ki se pripravlja na vojno za kupce avtov.