Kako bo izrivanje plastike za enkratno uporabo spremenilo življenje in posel Kako bo izrivanje plastike za enkratno uporabo spremenilo življenje in posel Nova evropska direktiva, ki prepoveduje izdelke iz plastike za enkratno uporabo, bo pospešila iskanje alternativ: za zdaj tehnološko zaostajamo, a se razmere spreminjajo. Pri startupu Evegreen denimo hočejo v pol leta vzpostaviti proizvodnjo granulata za bioplastiko, po katerem povpraševanje eksplozivno narašča.
Spoznajte mlade Idrijce, ki so se očesnih težav lotili z aplikacijami Spoznajte mlade Idrijce, ki so se očesnih težav lotili z aplikacijami V Smart Optometry razvijajo digitalne rešitve za zdravje oči, nazadnje so naredili aplikacijo, ki pomaga otrokom s težavo lenega očesa. Z nedavno finančno injekcijo Salusa načrtujejo odločnejši prodor na tuje.
Profesor iz kitajske Silicijeve doline o razlogih za zmajev tehnološki vzpon Profesor iz kitajske Silicijeve doline o razlogih za zmajev tehnološki vzpon V kitajskih podjetjih zaposleni, vključno z vodstvom, hitro menjavajo delovna mesta in se tako učijo veliko hitreje, pojasnjuje Šjaobo Vu iz kitajske Silicijeve doline.
Ker nihče ni želel kupiti babičinih avtomobilov, je dobil idejo in naredil enega največjih evropskih startupov Ker nihče ni želel kupiti babičinih avtomobilov, je dobil idejo in naredil enega največjih evropskih startupov Berlinsko skupino Auto1, ki jo je ustanovil Christian Bertermann, je skoraj pol milijarde evrov sklada japonske Softbank izstrelilo med največje evropske startupe, lani so ga ovrednotili že na 2,9 milijarde evrov. Kaj počnejo, da so tako priljubljeni med vlagatelji, lani celo najbolj?

Popravek: »SID banka v prodajo SID – Prve kreditne zavarovalnice«

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
banke   dodaj
Prva kreditna... dodaj
Mateja Širnik dodaj
SID banka dodaj
SID dodaj
 
Čas branja: 1 min
28.09.2017  22:30
Popravek: »SID banka v prodajo SID – Prve kreditne zavarovalnice«

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
banke   dodaj
Prva kreditna... dodaj
Mateja Širnik dodaj
SID banka dodaj
SID dodaj

V novinarskem prispevku v rubriki Manager dne 21. 9. 2017 z naslovom »SID banka v prodajo SID – Prve kreditne zavarovalnice« je bil zapisan napačen podatek, da je »SID banka objavila namero o prodaji stoodstotnega deleža v svoji hčerinski družbi SID – Prva kreditna zavarovalnica, ki trži komercialna zavarovanja.«

Točen podatek je, da je SID banka objavila namero o prodaji do 100-odstotnega deleža v svoji hčerinski družbi SID – Prvi kreditni zavarovalnici. Pri odločanju o morebitni prodaji različnih možnih lastniških deležev bo SID banka preverjala tudi odnos potencialnega investitorja do nadaljevanja mednarodno primerljivega zavarovanja terjatev slovenskega gospodarstva, nadaljnjega digitalnega razvoja zavarovanj in do ohranitve pozavarovanj nemarketabilnih tveganj v okviru SID banke.

Mateja Širnik Nejedly

Odnosi z javnostjo SID banka


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
SID PKZ tik pred prodajo – bo nakup opravila kar država?

Nezavezujoče ponudbe bo SID predvidoma odprl v začetku prihajajočega tedna

FINANCE
Država prodaja državi? Bi SID banka svojo PKZ prodala kar Triglavu?

Državna Slovenska izvozna in razvojna banka potrjuje, da razmišlja o prodaji svoje Prve kreditne zavarovalnice; nekateri že...

IZVOZNIKI
Novice
Novice Veliko podjetij v Nemčiji zamuja s plačili

Kljub dobremu ekonomskemu položaju se veliko podjetij v Nemčiji srečuje s plačilno nedisciplino

SUBV
Članki
Članki Tako lahko pridete do svežega kapitala za podjetja

Vodnik do denarja, ki ga bodo zagotovili SID, EIF in zasebni skladi

TOP JOB
Delavci
SUBV
Članki
Članki Pelje vlak s kapitalom, se bo vaše podjetje usedlo nanj?

Naložbeni program, težak sto milijonov evrov, bo poskušal lastniško podpreti slovenska inovativna in hitro rastoča podjetja