Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset let in bi po napovedih omogočila neodvisne pametne stroje, internet čutov in morda celo sporazumevanje z živalmi.
(intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena (intervju) Violeta Bulc, nekdanja evropska komisarka: Globalna ekonomija ne bo ogrožena Violeta Bulc o prihodnosti avtomobilov, prometa in globalizacije: Bistveno se bo spremenil odnos do hrane, pomembna bo lokalna pridelava. V prihodnje bo tudi precej bolj jasna delitev med tistim, kar se proizvaja globalno, kaj pa lokalno.
Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Korona je rahlo ustavila 5G, a mu tudi dala nov zalet Telefoni, ki so dražji zaradi podpore za omrežja pete generacije, prihajajo v prodajo v neugodnem času
Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Turbulentni let Bransonovega Virgin Atlantica Britanski letalski prevoznik je, tako kot druge družbe v tej industriji, v velikih težavah. A je vanje zašel, še preden je udarila koronakriza.
Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Koliko stane prevoz od točke A do B? Odvisno, kdo računa Če bi bila prodaja avtomobilov naša edina težava, bi bil zagon gospodarske rasti po koronakrizi zelo preprost

Ikea vstopa v Južno Ameriko

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
trgovina   dodaj
Ikea dodaj
Inter Ikea dodaj
 
Čas branja: 1 min
24.05.2018  21:00
Ikea vstopa v Južno Ameriko
9 trgovin namerava švedski pohištveni velikan Ikea, ki se je povezal s čilsko družbo Falabella, odpreti v Čilu, Kolumbiji in Peruju. Foto: Shutterstock

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
trgovina   dodaj
Ikea dodaj
Inter Ikea dodaj

Švedski pohištveni velikan Ikea se bo razširil še na južnoameriški trg. Kot so napovedali, nameravajo v prihodnjem desetletju odpreti vsaj devet trgovin v Čilu, Kolumbiji in Peruju.

Ikea se je povezala s čilsko družbo Falabella, ki jim bo zagotovila hiter dostop do kupcev, je pojasnil prvi človek skupine Inter Ikea Torbjorn Loof. Podjetji sta podpisali dogovor, s katerim si je Ikea zagotovila franšizne pravice v vseh treh državah, odprla pa bo tudi spletno trgovino.

Falabella, ki kotira na borzi v Santiagu, ima v sedmih južnoameriških državah pod okriljem 494 trgovin in 42 trgovskih centrov. Družba, ki zaposluje več kot sto tisoč ljudi, je navzoča v Čilu, Peruju, Kolumbiji, Argentini, Urugvaju, Braziliji in Mehiki.

Možnost za širitev v Mehiko preverja tudi švedski pohištveni velikan, ki je lani tam odprl pisarno. Ikea, ki je bila ustanovljena leta 1943, je trenutno na 49 trgih in ima 418 trgovin.

Še zanimivost: Ikea namerava na osrednji dunajski nakupovalni ulici Mariahilfer Strasse – ob železniški postaji Westbahnhof – do leta 2021 zgraditi nakupovalno središče brez parkirnih mest.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
MANAGER
Manager
Manager Kdaj bomo plačali večerjo? 17

Rad bi, da se zavedamo, da od države nismo dobili darila. Moti me tudi miselnost velikega dela ljudi, da je treba zdaj, ko država deli...

MANAGER
Manager
Manager Lomilci koronakrize: ta podjetja so odporna proti virusu

Poiskali smo podjetja, ki so kljub gospodarskemu mrku ohranila naročila ali pa celo pridobila nove kupce

MANAGER
Manager
Manager Dočakali smo maj, čas sprostitve in krutega obračuna. Kaj sledi? 6

Jesen 2021 bo zlata. Tedaj bo zavladala nova normala in črepinje bodo pobrane.

MANAGER
Manager
Manager Janšev turistični vavčer veselo izkoristite 31

Danes je pametno zapravljati, ne pa brezglavo varčevati.

MANAGER
Manager
Manager Kaj vse se napoveduje s tehnologijo 6G? Sliši se kot znanstvena fantastika 23

Čeprav 5G še ni zares zaživel, se že živahno razpravlja o naslednji generaciji mobilne tehnologije, ki naj bi jo dočakali čez deset...

MANAGER
Manager
Manager Warren Buffett ne kupuje, Bank of America čaka novo dno 2

V tečaje na newyorški borzi je vgrajenega preveč optimizma, da bi bilo to vzdržno, ocenjuje ameriška banka

MANAGER
Manager
Manager Merklova gre nad Kurza, Kurz nad Janšo, vsi pa nad ZDA in Kitajce 4

V EU si bomo nagajali, vsi pa bomo proti Kaliforniji in Kitajski.

MANAGER
Manager
Manager Tesla prehiteva po desni, a Volkswagen že stopa na plin 3

Elon Musk premaguje borzo, »butasto« kalifornijsko koronazaporo, a ni edini, ki se pripravlja na vojno za kupce avtov.