Manager
Oglasno sporočilo

Kakšni so novi poslovni modeli in strategije za razvoj proizvodov?

Popoldansko management druženje „Novi poslovni modeli in strategije za razvoj proizvodov“ - 12. junij, hotel Mons, z začetkom ob 14.00h.
Avtor
29.05.2018 13:15
Čas branja: 2 min

Sprejemanje odločitev o vlaganju v nove tehnologije je za podjetja od nekdaj predstavljalo velik izziv. Poleg vprašanja, na kakšen način je najbolje vpeljati te nove tehnologije v obstoječe poslovanje, je pomembno tudi, da v podjetju imajo vizijo lastnega poslovnega modela za prihodnost. Nove tehnologije omogočajo nastanek novih poslovnih modelov, zato pa zahtevajo drugačen pristop k razvoju proizvodov in druge načine povezovanja s strankami. Poleg tega pa morajo imeti nove tehnologije merljivo dodano vrednost, da bi podjetja ob uporabi takih tehnologij lahko postala del inteligentnega poslovnega ekosistema.

O DOGODKU:

12. junija 2018 bo CADCAM Lab v sodelovanju s SRIP ACS+ organiziral poslovni dogodek, katerega cilj je seznaniti managerje slovenskih podjetij s strategijami upravljanja poslovnih procesov, z novimi poslovnimi modeli in možnostmi za nove poslovne priložnosti.

Predavatelji so strokovnjaki iz tujine z bogatimi večletnimi izkušnjami pri delu v industriji, ki bodo skozi kratka predavanja predstavili nove poslovne modele in izzive, s katerimi se podjetja srečujejo na poti transformacije v inovativna pametna podjetja in kako lahko pri tem odgovorijo na potrebe kupcev s tem, da začnejo izdelovati končne proizvode s pravilno izbranimi lastnostmi.

Jos Voskuil, znan po svojem blogu virtualdutchman.com, ima več kot 20 let izkušenj z različnimi PLM in PDM rešitvami. Oscar Torres je včasih poučeval na poslovnih šolah QS School of Management, ESADE Business School in EUNCET, danes pa pomaga številnim izvršnim direktorjem po vsem svetu pri preoblikovanju in razvoju poslovnih procesov. Pierre Aumont je v svoji 18-letni poslovni karieri pomagal mnogim podjetjem spremeniti poslovanje v skladu s sodobnimi tehnologijami.

Potekala bo tudi okrogla miza, na kateri bodo udeleženci Tanja Mohorč (direktorica GIZ ACS), Davorka Vilus Vičič (CADCAM Lab), Jos Voskuil (TacIT), Oscar Torres (Dassault Systèmes), Pierre Aumont (Dassault Systèmes) govorili o strategiji razvoja slovenske proizvodnje.