(intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? (intervju) Na Balkanu vre na več koncih – kako resne so napetosti? V zadnjem letu je na zahodnem Balkanu znova bolj nemirno – demonstracije v Srbiji, protesti v BiH, kosovsko zvišanje carin … Kaj se dogaja, pojasnjuje Rok Zupančič s FDV, ki se zadnjih deset let intenzivno ukvarja s tem nemirnim območjem.
Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Kdo je najbogatejši Madžar, ki ga v Sloveniji zanimata Emonika in Abanka Sandor Csanyi, prijatelj Viktorja Orbana, že 27 let vodi banko OTP, ki je postala največja finančna ustanova v regiji. Prek podjetja Granit Polus je vstopil v projekt Emonika, OTP pa bi kupila Abanko.
Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Bo letos padel rekord z borznimi debiji? Na borzi bi bilo letos lahko zbranega rekordno svežega kapitala, menijo analitiki. Med najverjetnejšimi IPO se omenjajo tehnološka podjetja Palantir, Slack in Pinterest ter tekmeca Uber in Lyft, ki sta že začela dirko, kdo bo prvi.
(intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel (intervju) Dejan Turk, šef A1 in Vip mobile: Slovenski način vodenja se v Srbiji ni obnesel Dejan Turk vodi dva telekomunikacijska operaterja, slovenski A1 in srbski Vip mobile, in to tako, kot pravi, da zaposlenim ne ukazuje od zadaj, ampak z njimi juriša v prvih vrstah. Slovenski menedžer leta je zdaj še srbski.
Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Grmi in postavlja se za 200 tisočakov, stane le 70 Ford mustang je huligan v družbi evropskih športnikov za podobno ceno, ki zna pritegniti tako zelo kot superšportniki za 200 in več tisočakov. Je avto, ki dvigne največ prahu za ceno, ki jo zahteva.

Portal Med.Over.Net na lovu za novim lastnikom

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
prevzemi   dodaj
Styria dodaj
Andrej Latin dodaj
Tomaž Oplotnik dodaj
MojeDelo dodaj
 
Čas branja: 1 min
05.07.2018  21:00
Portal Med.Over.Net na lovu za novim lastnikom
S prevzemom lastnice portala Med.Over.Net bi se avstrijski medijski velikan Styria zavihtel na prvo mesto med digitalnimi mediji.

Obveščaj me o novih člankih:  
prevzemi   dodaj
Styria dodaj
Andrej Latin dodaj
Tomaž Oplotnik dodaj
MojeDelo dodaj

Medijska družba Overnet, ki je lastnica portala Med.Over.Net, je naprodaj, do prevzema naj bi prišlo kmalu. Med interesenti za nakup je tudi avstrijska Styria.

Kdaj natančno naj bi prišlo do prevzema, solastnik družbe Overnet Andrej Latin ne pove, komentira pa: »Smo v postopku konsolidacije z drugimi družbami. Povezujemo se tudi mednarodno.«

Podjetje Overnet je lani ustvarilo 672 tisoč evrov prihodkov (predlanskim 699 tisoč evrov) in 35 tisoč evrov čistega dobička (predlanskim 23 tisoč evrov). Overnet je v lasti Andreja Latina in podjetja Mon Marketing. Lastnika zadnjega sta Andrej Latin v večini in Tomaž Oplotnik.

Avstrijska družba Styria, ki je pri nas lastnica portalov Bolha.com in MojeDelo ter solastnica medijske hiše Dnevnik, se želi širiti v regiji, so aprila objavili v Delu. Neuradno naj bi družba Styria vnovič prevzela medij Žurnal24, zanima pa jo tudi medijska družba Overnet. S prevzemom naj bi avstrijski medijski velikan želel prevzeti prvo mesto med digitalnimi mediji. Na vprašanje, ali bo Overnet prevzela avstrijska Styria, Andrej Latin ni odgovoril.Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
FINANCE
Članki
Članki Nemške kazalnike vse bolj zaznamuje nestanovitnost 1

Koliko so dogodki iz zadnjih mesecev vplivali konkretno na rast nemškega BDP, pa bomo videli že prihodnji teden

AVTO
Posel
Posel Elon Musk bo odpustil devet odstotkov zaposlenih v poskusu, da Tesla doseže dobiček 6

V pismu zaposlenim je Elon Musk, razvpiti šef ameriške družbe za proizvodnjo električnih avtomobilov Tesla, zapisal, da glavni motiv...

SUBV
Članki
Članki Imate doma 18-letnika? Samo še danes se lahko poteguje za brezplačno vozovnico Interrail. 1

EU bo to poletje 15 tisoč 18-letnikom – od tega 61 iz Slovenije – podarila brezplačno vozovnico za potovanje z vlakom po Evropi...

AVTO
Posel
Posel Avtomobilske družbe jeseni pričakujejo zastoje v proizvodnji 1

Septembra bodo morale avtomobilske družbe v EU preiti na strožje meritve izpustov in porabe, to pa utegne povzročiti motnje v...

FINANCE
Članki
Članki (brexit) Vse več pozivov, naj se podjetja pripravijo na vse scenarije

Pri evropski komisiji so pred nedavnim opozorili: Izstop Velike Britanije iz EU bo, ne glede na to, ali bosta partnerici dosegli dogovor...

FINANCE
Članki
Članki (v grafih) Zakaj se moramo pogovarjati o demografiji 19

V osmih grafih ponujamo osnovne izzive na slovenskem trgu dela, za mlade in starejše ter za odločevalce in družbo kot celoto.

FINANCE
Članki
Članki Iskanje skupnega 1

Težave mladih in starejših so lahko zelo podobne, zato je odgovore najbrž pametno iskati dialoško.