Pogled v čas, ko bomo vsi pametni členi v elektroomrežju Pogled v čas, ko bomo vsi pametni členi v elektroomrežju Kako v svetu in pri nas razvijajo pametna omrežja in kaj bomo imeli od tega.
(intervju) Jože Damijan: Levica je ekscesni odgovor na ekscese kapitalizma, ki jih v Sloveniji ni (intervju) Jože Damijan: Levica je ekscesni odgovor na ekscese kapitalizma, ki jih v Sloveniji ni Politika bo šla malo bolj v levo, velikih strahov pa nimam, pravi ekonomist Jože Damijan, ki meni, da bo Šarčeva vlada iskala soglasja malo pri Levici, malo pa pri NSi, kadar bo Levica preveč ekstremna. O Binetu Kordežu, ki na njegovem blogu piše o davkih, pa: »Tudi Karl May je najboljše knjige napisal v zaporu.«
Kako je mladi podjetnik legendo pretopil v donosen posel Kako je mladi podjetnik legendo pretopil v donosen posel Podjetje ZkotZ je doslej po vsem svetu prodalo že več kot dva milijona izdelkov, 90 odstotkov jih izvozijo.
(intervju) Umetnik, ki se z izmišljotinami bojuje proti lažem (intervju) Umetnik, ki se z izmišljotinami bojuje proti lažem Britanec Simon Wilkinson ustvarja zgodbe, ki jih prek več medijev in množice spletnih objav gledalcu prepričljivo predstavi kot resnične. Samo za to, da bi mu na koncu pokazal, da je bil manipuliran.

Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta

Čas branja: 4 min
30.08.2018  21:00
Skoraj pol stoletja je znamenita ljubljanska gostilna nepretrgoma v rokah družine Robežnik, ki jo je kupila že konec 19. stoletja. Njeno zgodbo pripoveduje Rok Robežnik iz četrte generacije družine.
Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta
Skozi generacije prav tako kot naša družina potujejo tudi naši gostje in dober občutek je, ko veš, da se gostje vračajo, pravi Rok Robežnik, predstavnik četrte generacije družine v gostilni Pri Žabarju.
Ljubljana ima 260 let staro gostilno, ki se imenuje po žabah. Pri Žabarju na Viču je institucija. Tudi zaradi tega, ker je ena redkih gostiln, kjer strežejo žabe. Legenda o Žabarjevih žabah pa...

Prebrali ste 6% članka.

BERITE NAPREJ...

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

MANAGER
Manager
Manager Gostilna, kjer je jedel tudi Oliver Dragojević 1

Potice, po katerih slovijo, so hišna specialiteta že 300 let, odkar obstaja gostilna Pri Kuklju. V Velikih Laščah pa so znani tudi po...

MANAGER
Manager
Manager Gostilna, v kateri je rad jedel Janez Drnovšek 2

Dvesto let stara gostilna Pr Bizjak se z vsako generacijo prilagaja času – zdaj so gostilni dodali še glamping.

MANAGER
Manager
Manager Čad – gostilna, iz katere so Cankarja v košu nosili na Rožnik

Razburljiva preteklost gostilne, ki se je nikoli ni zares prijelo ime Pod Rožnikom.

MANAGER
Manager
Manager Poltisočletna gostilna, v kateri se je okrepčal že Matija Gubec

Stara gostilna Krulc na Mostecu pri Dobovi je s svojimi 500 leti najstarejša slovenska gostilna, ki je ves čas v lasti ene družine.

MANAGER
Manager
Manager Gostilna,v kateri so posedali umetniki in Jože Plečnik

Nasproti ljubljanske stolnice stoji hiša iz 17. stoletja. V njej je že od leta 1836 gostilna Pri kolovratu, ki slovi kot druga...

FINANCE
Članki
Članki Velika revizorska četverica še vedno pod drobnogledom 1

Še vedno teče razprava, kako bi bilo mogoče reorganizirati delovanje velike revizorske četverice – družb EY, Deloitte, KPMG in PwC...

FINANCE
Članki
Članki (brexit) Vse več pozivov, naj se podjetja pripravijo na vse scenarije

Pri evropski komisiji so pred nedavnim opozorili: Izstop Velike Britanije iz EU bo, ne glede na to, ali bosta partnerici dosegli dogovor...

FINANCE
Nemška naročila upadla tudi julija, zlasti zaradi manj naročil iz tujine

Julijski podatki o zmanjšanju novih naročil za nemška industrijska podjetja po ocenah analitikov kažejo, da nemške tovarne niso imune...