Manager

Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta

Skoraj pol stoletja je znamenita ljubljanska gostilna nepretrgoma v rokah družine Robežnik, ki jo je kupila že konec 19. stoletja. Njeno zgodbo pripoveduje Rok Robežnik iz četrte generacije družine.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo
Manager
TOP 101
ManagerJure Ugovšek Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo 1

Predstavljamo celosten pregled največjih slovenskih skupin in družb ter najboljših med njimi.

FINANCE
Manager
To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij
Manager
MANAGER: TOP 101
ManagerJure Ugovšek To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij 5

Sestavili smo lestvici največjih slovenskih podjetij in najboljših med njimi.

30.08.2018 21:00
Čas branja: 4 min
Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta
Skozi generacije prav tako kot naša družina potujejo tudi naši gostje in dober občutek je, ko veš, da se gostje vračajo, pravi Rok Robežnik, predstavnik četrte generacije družine v gostilni Pri Žabarju.

V nadaljevanju:

Ljubljana ima 260 let staro gostilno, ki se imenuje po žabah. Pri Žabarju na Viču je institucija. Tudi zaradi tega, ker je ena redkih gostiln, kjer strežejo žabe. Legenda o Žabarjevih žabah pa...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Gostilna je Počivalškov najmanjši problem
Finance
Rok Pikon Gostilna je Počivalškov najmanjši problem 22

Kje je bil minister za gospodarstvo, da bi dosegel večjo jasnost, konstantnost in predvidljivost ukrepov zapiranja gospodarstva? Da torej ne bi prišli do situacije, ko celo minister, član vladne ekipe, očitno ne razume, kaj je dovoljeno in kaj ne.

FINANCE
Kar norčujte se …
Finance
Rok Pikon Kar norčujte se … 13

Koliko manj služb v gostinstvu bi bilo izgubljenih, če bi gostinci vedeli, da so lahko odprti za malice?

FINANCE
Gostinci se pripravljajo na poslovna srečanja in delavske malice. Kakšna pravila veljajo?
Finance
Tanja Smrekar Gostinci se pripravljajo na poslovna srečanja in delavske malice. Kakšna pravila veljajo? 11

Koga lahko gostinec postreže in kakšna dokazila bo zahtevala inšpekcija, če bo opazila, da v restavraciji gori luč; gostinci vnovič opozarjajo na pretirane in nerazumne ukrepe

FINANCE
Tako se dela posel v kmetijstvu
PRO
Finance
Podjetno kmetijstvo 2024
Uredništvo Agrobiznisa Tako se dela posel v kmetijstvu (PRO)

V posebni reviji (Podjetno kmetijstvo) predstavljamo uspešne zgodbe s podeželja. Učijo nas, da je možno tudi v zahtevnih časih ustvarjati dodano vrednost. Brezplačno si jo lahko prenesete prek obrazca spodaj.

FINANCE
Kaj nam bo pamet, da smo le pridni!
Finance
Tanja Smrekar Kaj nam bo pamet, da smo le pridni! 9

Policijska ura, strogo omejevanje strežbe alkohola, omejevanje cepljenja ... je to boj proti epidemiji?

AGROBIZ
Turizem
Od festivala čokolade do gastronomske prestolnice Gorenjske
Agrobiznis
TurizemPetra Šubic Od festivala čokolade do gastronomske prestolnice Gorenjske

To pot je Radovljica prehodila v nekaj letih, za uspeh pa so najbolj zaslužni gostinci, zlasti Vila Podvin, ki se je pri nabavi sestavin močno naslonila na lokalne kmetije

FINANCE
Dražbe
Nova naložba Izeta Rastoderja: za skoraj milijon evrov je kupil gostilno Krpan v Mostah
Dražbe
DražbeAleš Perčič Nova naložba Izeta Rastoderja: za skoraj milijon evrov je kupil gostilno Krpan v Mostah 2

Kaj o nakupu gostilne pravi poslovnež Izet Rastoder