Manager

Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta

Skoraj pol stoletja je znamenita ljubljanska gostilna nepretrgoma v rokah družine Robežnik, ki jo je kupila že konec 19. stoletja. Njeno zgodbo pripoveduje Rok Robežnik iz četrte generacije družine.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
Manager
ManagerRedakcija Finance Managerja Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
FINANCE
Manager
TOP 101 na enem mestu
Manager
ManagerBojana Humar TOP 101 na enem mestu

Kdo je prvi med največjimi in najboljšimi, kdo je presenečenje med novinci, kdo je z devetimi zaposlenimi ustvaril 80 milijonov dobička, kdo bo letos vlagal in zaposloval, kdo je skopal največjo luknjo …

30.08.2018 21:00
Čas branja: 4 min
Pri Žabarju, kjer so žabji kraki še vedno specialiteta
Skozi generacije prav tako kot naša družina potujejo tudi naši gostje in dober občutek je, ko veš, da se gostje vračajo, pravi Rok Robežnik, predstavnik četrte generacije družine v gostilni Pri Žabarju.

V nadaljevanju:

Ljubljana ima 260 let staro gostilno, ki se imenuje po žabah. Pri Žabarju na Viču je institucija. Tudi zaradi tega, ker je ena redkih gostiln, kjer strežejo žabe. Legenda o Žabarjevih žabah pa...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Gostilna je Počivalškov najmanjši problem
Finance
Rok Pikon Gostilna je Počivalškov najmanjši problem 22

Kje je bil minister za gospodarstvo, da bi dosegel večjo jasnost, konstantnost in predvidljivost ukrepov zapiranja gospodarstva? Da torej ne bi prišli do situacije, ko celo minister, član vladne ekipe, očitno ne razume, kaj je dovoljeno in kaj ne.

FINANCE
Kar norčujte se …
Finance
Rok Pikon Kar norčujte se … 13

Koliko manj služb v gostinstvu bi bilo izgubljenih, če bi gostinci vedeli, da so lahko odprti za malice?

FINANCE
Gostinci se pripravljajo na poslovna srečanja in delavske malice. Kakšna pravila veljajo?
Finance
Tanja Smrekar Gostinci se pripravljajo na poslovna srečanja in delavske malice. Kakšna pravila veljajo? 11

Koga lahko gostinec postreže in kakšna dokazila bo zahtevala inšpekcija, če bo opazila, da v restavraciji gori luč; gostinci vnovič opozarjajo na pretirane in nerazumne ukrepe

FINANCE
Vlagatelj Maks
Maksov piknik vlagateljev: resna vlagateljska vprašanja ob sproščenem ozračju
FINANCE
Kaj nam bo pamet, da smo le pridni!
Finance
Tanja Smrekar Kaj nam bo pamet, da smo le pridni! 9

Policijska ura, strogo omejevanje strežbe alkohola, omejevanje cepljenja ... je to boj proti epidemiji?

AGROBIZ
Turizem
Od festivala čokolade do gastronomske prestolnice Gorenjske
Agrobiznis
TurizemPetra Šubic Od festivala čokolade do gastronomske prestolnice Gorenjske

To pot je Radovljica prehodila v nekaj letih, za uspeh pa so najbolj zaslužni gostinci, zlasti Vila Podvin, ki se je pri nabavi sestavin močno naslonila na lokalne kmetije

FINANCE
Dražbe
Nova naložba Izeta Rastoderja: za skoraj milijon evrov je kupil gostilno Krpan v Mostah
Dražbe
DražbeAleš Perčič Nova naložba Izeta Rastoderja: za skoraj milijon evrov je kupil gostilno Krpan v Mostah 2

Kaj o nakupu gostilne pravi poslovnež Izet Rastoder

FINANCE
SODOBNO BANČNIŠTVO: Kako varno bo digitalno plačevanje
PRO
Finance
BREZPLAČNO
Finance prPRO SODOBNO BANČNIŠTVO: Kako varno bo digitalno plačevanje (PRO)

Odgovor boste našli v prilogo Sodobno bančništvo in zavarovalništvo, ki si jo lahko brezplačno prenesete s spleta