Manager

Kuhar s tremi michelinkami v vasi z osmimi prebivalci

Kuharski mojster Andreas Caminada je tri Michelinove zvezdice dobil že pri dobrih 30 letih za restavracijo Schloss Schauenstein v vasi v švicarskih Alpah. Danes prek neprofitnega sklada izobražuje tudi mlade talente z vsega sveta.

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
Manager
ManagerRedakcija Finance Managerja Pogled v 2024 - gospodarske napovedi na enem mestu
FINANCE
Manager
TOP 101 na enem mestu
Manager
ManagerBojana Humar TOP 101 na enem mestu

Kdo je prvi med največjimi in najboljšimi, kdo je presenečenje med novinci, kdo je z devetimi zaposlenimi ustvaril 80 milijonov dobička, kdo bo letos vlagal in zaposloval, kdo je skopal največjo luknjo …

Avtor
07.03.2019 21:00
Čas branja: 9 min
Kuhar s tremi michelinkami v vasi z osmimi prebivalci
Andreas Caminada bo eden od gostov na Evropskem simpoziju hrane (European Food Summit), ki ga v Ljubljani in na Krvavcu med 16. in 19. marcem pripravlja Jezeršek gostinstvo v partnerstvu s Slovensko turistično organizacijo in Turizmom Ljubljana ter ob sodelovanju kuharske mojstrice Ane Roš in kulinaričnega kritika Andree Petrinija. Foto: Marcus Gyger/Schauenstein Schloss Restaurant Hotel

V nadaljevanju:

Andreas Caminada, ki se je za svojo restavracijo odločil pri 26 letih, danes pa ima več kot 40 zaposlenih, je idealen primer tega, da se vztrajnost obrestuje in da je za uspeh poleg talenta,...

Za dostop registrirajte uporabniško ime ali pa se prijavite, če ime že imate.

Z uporabniškim imenom lahko ta članek preberete BREZPLAČNO. Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

AGROBIZ
Agro Podjetnik
Perutnina Ptuj povečuje proizvodnjo piščančjega mesa in izdelkov
Agrobiznis
Agro PodjetnikRedakcija Agrobiznisa Perutnina Ptuj povečuje proizvodnjo piščančjega mesa in izdelkov 3

S korono so se spremenile nakupne navade, kupujemo več mesa, pripravljenih narezkov, hrenovk in klobas

FINANCE
Slovenski hotelirji, ki sicer ne morejo poslovati, za letos ciljajo na cene iz leta 2019
Finance
Teja Grapulin Slovenski hotelirji, ki sicer ne morejo poslovati, za letos ciljajo na cene iz leta 2019

Da bi pritegnili stranke, rezervacije, so prilagodljivi pri možnostih odpovedi, zagotavljajo

AGROBIZ
Novice
Tudi po 2021 bo Slovenija evropska regija gastronomije
Agrobiznis
NovicePetra Šubic Tudi po 2021 bo Slovenija evropska regija gastronomije 2

Koronakrizo lahko izkoristimo za dvig gastronomije, večjo navezavo na lokalne dobavitelje hrane, ustvarjanje novih gastronomsko-vinskih doživetij, pa tudi za spoznavanje domače gastronomske dediščine

FINANCE
Subvencije
Znova so na voljo mikroposojila za območja z visoko brezposelnostjo
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin Znova so na voljo mikroposojila za območja z visoko brezposelnostjo

MSP lahko prejme do 25 tisoč evrov mikroposojila pod ugodnimi pogoji