Manager
Komentar

Manager bo s petkovimi Financami še močnejši

Izpostavljamo

FINANCE
Manager
Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo
Manager
TOP 101
ManagerJure Ugovšek Lestvica TOP 101: To so najboljši med največjimi in tako meljejo inflacijo 1

Predstavljamo celosten pregled največjih slovenskih skupin in družb ter najboljših med njimi.

FINANCE
Manager
To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij
Manager
MANAGER: TOP 101
ManagerJure Ugovšek To je lestvica 100 najboljših in največjih slovenskih podjetij 5

Sestavili smo lestvici največjih slovenskih podjetij in najboljših med njimi.

Avtor
avtor
26.09.2019 14:00
Čas branja: 2 min

Drage bralke in cenjeni bralci, spoštovani poslovni partnerji, vsak petek smo izdajali dve tiskani publikaciji, dnevnik Finance in revijo Manager. Prihodnji teden bo drugače, tiskane petkove Finance bomo združili s tednikom Manager. Vsi, ki nas berete prek interneta, boste opazili, da bo na ekranih več prispevkov tednika Manager, bralci tiskanega dnevnika pa petkovih tiskanih Financ ne boste več prejeli, saj bomo vsebine petkovega časopisa prenesli v prenovljeni Manager, ki bo – tako v tisku kot tudi na spletu – obsežnejši in krepkejši, v tiskani različici tudi lepši in debelejši.

Zakaj smo se odločili za ta korak? Precej truda vlagamo v spremljanje bralnih navad našega občinstva. Očitno je, da se ob delovnih dnevih, in to ves dan, berejo predvsem novice, sicer tudi analize, mnenja in podobno, vendar se je z razvojem tehnologije in vse hitrejšim vrtenjem sveta branje poglobljenih vsebin preneslo na čas ob koncu tedna. Manager izhaja ob petkih, tiskani se nese s seboj domov – zato, da se docela in dobro prebere. Zato ni več potrebe za petkov tiskani dnevnik Finance, tudi tiste vsebine, ki so poleg novic izhajale v petkovem dnevniku, boste zdaj prejemali v reviji Manager, ki bo bogatejša in bo ponujala še več branja za petek popoldne, soboto in nedeljo.

Danes beremo takole: veliko nas prisega na tisk, menim, da bo tako še dolgo, če ne večno, vendar nas je tudi vse več takih, ki beremo na pametnem telefonu, bralniku in računalniku. Preplet tiska in interneta, ki je na pohodu zdaj že vrsto let, je danes nekaj povsem normalnega. Tisk in ekran sta postala dobra partnerja. Kdor Manager bere na spletu, bralniku ali pametnem telefonu, bo to počel še naprej, na tiskani Manager – zelo veliko nas je, ki ga beremo na papirju – pa bomo lahko še bolj ponosni.

Lahko bo kdo porekel, da poskušamo varčevati, saj petkovega dnevnika Finance več ne bomo tiskali oziroma raznašali. No, ni tako. Že zdaj levji delež stroškov odpade na izdelavo vsebin, strošek tiska in raznosa pa je v sodobnih časih postal tudi strošek za tehnologijo, ki nam omogoča, da vemo, s čim in kdaj naj bralcu postrežemo. Povedano drugače: k stroškom za tudi danes še kako potrebni tisk in raznos se je pridružil strošek razvoja internetnih tehnologij, s katerimi lahko svoje kupce, ki jih zelo cenimo in smo jim hvaležni, še bolje zadovoljimo. Poštarju, grafiku, oblikovalcu in tiskarju se je pridružil razvojnik. In teh je na Časniku Finance kar nekaj in tudi zaradi njih je podjetje Časnik Finance tako rekoč edino slovensko založniško podjetje, ki se lahko pohvali, da po spletu in tudi prek tiska prodaja vse več novinarskih vsebin. Pri vsem tem so seveda še kako pomembni novinarji, vešči novih tehnologij, oblikovalci, grafiki, prodajniki, vsi, ki so udeleženi pri izdelavi vsebin. Vsem hvala.

Drage bralke in cenjeni bralci, spoštovani poslovni partnerji, obljubljamo, da bo petkov Manager, ki se mu v enem snopu poslej pridružuje tudi petkov tiskani dnevnik Finance, še boljši. Srečni smo, ker vas lahko spremljamo na vaši poslovni in osebni poti; dovolite mi, prosim, da se vam ob tej »združevalni« priložnosti prisrčno zahvalim in vam zaželim veliko poslovnih uspehov, osebne sreče in kakovostnega branja.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Več o temi
Kliknite [+] poleg oznake in se prijavite na obveščanje. S klikom na ime posamezne oznake preverite seznam člankov.
FINANCE
Izšel je novi Akademček: Prihodnost je hibridna
FINANCE
Subvencije
To so sveži razpisi za subvencije in ugodna posojila, ki ste jih morda spregledali
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin To so sveži razpisi za subvencije in ugodna posojila, ki ste jih morda spregledali

Kaj je novega v zadnjem mesecu, katere nove priložnosti so se odprle, komu so namenjene spodbude

FINANCE
Tako se dela posel v kmetijstvu
PRO
Finance
Podjetno kmetijstvo 2024
Uredništvo Agrobiznisa Tako se dela posel v kmetijstvu (PRO)

V posebni reviji (Podjetno kmetijstvo) predstavljamo uspešne zgodbe s podeželja. Učijo nas, da je možno tudi v zahtevnih časih ustvarjati dodano vrednost. Brezplačno si jo lahko prenesete prek obrazca spodaj.

FINANCE
Subvencije
TOP razpisi tega tedna: zavod za zaposlovanje, SPIRIT, Eko sklad, evropska komisija
Subvencije
SubvencijeTeja Grapulin TOP razpisi tega tedna: zavod za zaposlovanje, SPIRIT, Eko sklad, evropska komisija

Objavljamo izbor aktualnih razpisov za subvencije in druge oblike spodbud

FINANCE
Okolje & energija
Ljubljana in Iskraemeco v mednarodnem finalu (tudi s pomočjo bralcev Financ)
Okolje & energija
Okolje & energijaBorut Hočevar Ljubljana in Iskraemeco v mednarodnem finalu (tudi s pomočjo bralcev Financ) 1

Projekt Mestne občine Ljubljana in Iskraemeca se je uvrstil med tri finaliste mednarodnega natečaja Climathon. Razglasitev zmagovalca lahko spremljate v četrtek.

FINANCE
Manager
Koronabilanca
Manager
ManagerBojana Humar Koronabilanca 2

Skupni imenovalec tistih podjetij, ki jim epidemija ni prišla do živega, je, da sistematično vlagajo v razvoj, se digitalizirajo, hitro prilagajajo novim razmeram in veliko ukvarjajo s potrebami kupcev.