6 obetavnih mladih podjetij za 2018 6 obetavnih mladih podjetij za 2018 S pomočjo Iniciative Start:up Slovenija, Poslovnih angelov Slovenije, ABC pospeševalnika in Zavoda mladi podjetnik smo izbrali šest ekip, ki imajo po našem mnenju rešitev, zanimivo za globalne trge, in možnost za hitro rast.
(Intervju) Z zdravniki je vlada sama postavila standard (Intervju) Z zdravniki je vlada sama postavila standard Ali bo z novo predsednico ZSSS v sindikalne vrste prišlo novo razmišljanje? Kljub bližnjim stavkam državnih uslužbencev in šolnikov se z Lidijo Jerkič nismo pogovarjali samo o plačah v javnem sektorju.
»Kitajski Steve Jobs« s Xiaomijem pred veličastnim vstopom na borzo »Kitajski Steve Jobs« s Xiaomijem pred veličastnim vstopom na borzo Xiaomi pod vodstvom milijarderja Lei Juna za letos napoveduje prvo izdajo delnic na borzi (IPO), s katero bi po najbolj optimističnih napovedih lahko dosegel celo vrednost sto milijard dolarjev.
Trumpov pogrom nad naravnimi parki Trumpov pogrom nad naravnimi parki V zameno za podporo pri sprejetju davčne zakonodaje je ameriški predsednik Donald Trump v zaščiten del Aljaske spustil naftarje. Tudi sicer je zmanjšal in industrializiral naravne spomenike po vsej državi, v Velikem kanjonu, na primer, bo obudil kopanje urana.
Zakaj je iz Luke moral oditi Matić? Je nova uprava v redu? Zakaj je iz Luke moral oditi Matić? Je nova uprava v redu? Nova uprava v Luki Koper najverjetneje ne bo zamočila tako, kot je sicer v marsikaterem pogledu uspešen Matić, ki ga je matiral njegov lastni ego.

Specialist za oživljanje tovarn na pogoriščih

10.11.2016  22:30
Franc Gregorčič je v dveh desetletjih ustvaril skupino, ki ima 550 zaposlenih in tovarne v Trebnjem, Šmarjeti, Krškem, na Blanci, Senovem in v Pazinu.
Specialist za oživljanje tovarn na pogoriščih
Da, tudi jabolka smo obirali na dvorišču tovarne. Tako se Franc Gregorčič spominja težkih prvih let po tem, ko je z osebnim posojilom kupil obrat propadle Adrie Caravan. Zdaj se pripravlja, da bo več kot 500-glavo skupino Plastoform polagoma prepustil trem sinovom.
Dolenjski poslovnež Franc Gregorčič je bil do letošnjega poletja v širši javnosti tako rekoč neznan, čeprav je v več kot dveh desetletjih skupaj s tremi sinovi zgradil uspešno družinsko...
Oznake:   radar Radar: Dostava obvestila ob objavi članka, ki vsebuje oznako.

Prebrali ste 3% članka.

BERITE NAPREJ...

Z uporabniškim imenom lahko BREZPLAČNO preberete 5 člankov mesečno.

Odprite si brezplačno uporabniško ime ali pa se prijavite z obstoječim.

FINANCE
Kako najbogatejši izbirajo svoje najožje sodelavce 2

Želijo sodelavce, ki jim lahko popolnoma zaupajo, zato pogosto iščejo kar v svoji bližini: med člani družine, prijatelji ali...

AVTO
Novice
Novice Kako smo merili porabo 1

Testni krog je bil dolg 113 kilometrov, pri tem smo opazili da merilniki kažejo različne kilometrine od 111 od 114 prevoženih kilometrov

MANAGER
Slovenija
Slovenija Vrtoglavi skoki, kakršnih od krize še ni bilo

Večje skoke vrednosti premoženja posameznikov smo beležili le v letu 2008, prag za vstop na lestvico se je dvignil za 2,5 milijona evrov.

SUBV
Članki
Članki Kje boste podjetja lahko dobila denar v letu 2017

Podjetniški sklad bo znova razpisal garancije za bančna posojila, ki so jih podjetja letos razgrabila

STARTAJ
Novice
Novice Milijoni in start-upi Slovencev v letu 2016

Pregledali smo, katere večje (in javno objavljene) investicije so letos prejeli start-upi Slovencev doma in po svetu.

FINANCE
Intervju: Kopičenje denarja je samo igra 22

Guru managementa Ichak Adizes o tem, kaj bo prišlo za kapitalizmom in kakšne vrednote morajo voditi posel.

MLADI
(Intervju): »Mladi se moramo zavedati, da je naivnost naš največji privilegij!« 1

Sta mlada, sta ekonomista, sta polna idej in gresta se start-up poimenovan Coolio!, v katerega je ta trenutek uprtih kar nekaj oči. Kako...

TRANS-LOG
Prevozi
Prevozi To je 12 najboljših prevoznikov v Sloveniji 2

Med 101 najuspešnejšimi srednje velikimi podjetji, ki poganjajo jedro gospodarstva, smo našli 12 avtoprevoznikov, vsi so izvozniki!