Zakaj so nadomestki mesa vroča roba, na katero stavita tudi Bill Gates in Serena Williams Zakaj so nadomestki mesa vroča roba, na katero stavita tudi Bill Gates in Serena Williams Nekateri nadomestke mesa izdelujejo iz rastlinskih beljakovin, drugi iz zarodnih celic živali. Zanje pa so se ogreli tako vlagatelji in startupi kot velikani mesne industrije, zvezdniki, trgovci in verige hitre prehrane.
Kdo je avstrijski milijarder, ki prevzema igralne salone po Sloveniji Kdo je avstrijski milijarder, ki prevzema igralne salone po Sloveniji Starši so želeli, da bi Johann Graf prevzel družinsko mesnico, a je imel drugačne načrte. Za mesarskim pultom je zdržal le tri leta, potem pa se je odpravil v igralništvo. Leta 1980 je ustanovil podjetje Novomatic, ki ima v Sloveniji že osem igralnih salonov.
Primerjava ponudbe pretočnih video vsebin: Netflix, HBO Go, Amazon ali Voyo? Primerjava ponudbe pretočnih video vsebin: Netflix, HBO Go, Amazon ali Voyo? Kaj je na voljo, če klasična televizija ni več dovolj.
Kdo je podjetnik, ki želi kupiti tri hotele na Pohorju Kdo je podjetnik, ki želi kupiti tri hotele na Pohorju Organizator športnega turizma Miran Ferk, od septembra tudi najemnik hotelov Arena, Bolfenk in Videc, je poskrbel za okoli 10 tisoč prenočitev športnikov v pohorskih hotelih, čeprav glavna sezona za športne priprave traja zgolj dva meseca.
Adria Airways propada? Kaj se dogaja in temelji superhikovske ekonomije Adria Airways propada? Kaj se dogaja in temelji superhikovske ekonomije Podržavljenje Adrie bi pomenilo odtok denarja revnih k bogatim

BMW bo vložil milijardo evrov v novo tovarno na Madžarskem

 

Več iz teme.

Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska...   dodaj
BMW dodaj
Rolls-Royce dodaj
 
Čas branja: 1 min
02.08.2018  21:00
BMW bo vložil milijardo evrov v novo tovarno na Madžarskem
V novi tovarni na Madžarskem bo BMW na eni proizvodni liniji izdeloval tako električna vozila kot vozila z motorji z notranjim izgorevanjem.

Več iz teme:  
Obveščaj me o novih člankih:  
avtomobilska industrija   dodaj
BMW dodaj
Rolls-Royce dodaj

Nemški avtomobilski velikan BMW, ki je z blagovnimi znamkami BMW, Mini in Rolls-Royce vodilni svetovni proizvajalec premijskih vozil, bo na Madžarskem gradil novo tovarno, vredno milijardo evrov. Tovarna s proizvodno zmogljivostjo 150 tisoč avtomobilov bo stala v mestu Debrecen.

Ali so se za odprtje svoje prve nove tovarne v Evropi po letu 2005 odločili zaradi naraščanja trgovinskih napetosti po svetu, v BMW, ki v Evropi proda okoli 45 odstotkov svojih vozil, niso želeli komentirati.

Katere modele bodo izdelovali na Madžarskem, v nemškem avtomobilskem velikanu niso povedali, so pa razkrili, da bodo lahko na eni proizvodni liniji izdelovali tako električna vozila kot vozila z motorji z notranjim izgorevanjem.

BMW, ki sicer povečuje tudi proizvodnjo na Kitajskem – tam so lani prodali več kot pol milijona vozil –, v Mehiki pa naj bi prihodnje leto odprl novo tovarno, namerava do leta 2025 kupcem ponuditi 25 elektrificiranih modelov, od tega 12 popolnoma električnih.

Kot so razkrili v začetku leta, nameravajo na Kitajskem proizvajati električne avtomobile svoje znamke Mini. Če bodo načrt uresničili, bodo miniji, ki sicer izvirajo iz Velike Britanije, prvič doslej proizvedeni tudi zunaj Evrope. Kitajska je za mini četrti najpomembnejši trg za Veliko Britanijo, ZDA in Nemčijo.


Več iz teme:  

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
AVTO
Novice
Novice BMW bo vložil milijardo evrov v novo tovarno na Madžarskem 3

Na eni proizvodnji liniji izdelovali tako električna vozila kot vozila z motorji z notranjim izgorevanjem

AVTO
Posel
Posel BMW po osmih letih napovedal upad dobička, kje se mu je zalomilo? 6

Nemški BMW je pod pritiskom okoljskih predpisov, trgovinskih vojn med Kitajsko in ZDA ter cenovnih vojn znižal napovedi dobička z osem-...

AVTO
Novosti
Novosti Vroč in luksuzni kupe, za katerega je BMW oživil legendarno ime 20

Po dveh desetletjih premora ter po upokojitvi serije 6 se v ponudbo BMW vrača serija 8 kupe, ki je pomenila vrhunec športnosti in...

AVTO
Novosti
Novosti Novi BMW X5 v vlogi vsestranskega menedžerskega avtomobila 9

BMW luksuzni terenec vozi že v četrto generacijo, ki je bila razkrita danes ponoči. Novinec je nekaj večji, podobno prostoren, precej...

AVTO
Novosti
Novosti BMW predstavlja prvinski roadster Z4

Klasično zasnovan in gnan, sprva s trilitrskim turbo motorjem z 250 kilovati

AVTO
Motocikli
Motocikli BMW G 310 GS – pravi GS za začetnike ali zgolj marketinški trik? 1

Nov BMW GS za 5.800 evrov!? Ja, ampak z le 313 kubiki, 25 kilovati in enim valjem. Pa je to sploh pravi GS, je pravi BMW ali le nekakšen...

AVTO
Posel
Posel (intervju) Predsednik BMW, ki bo spremenil nakupne navade Slovencev in ukinil napihovanje statistike

Christoph von Tschirschnitz, predsednik BMW v regiji srednje in vzhodne Evrope, o prihodnosti električnih in avtonomnih avtomobilov, o...